Nuffnang Latest

Monday, July 20, 2009

Koh Samui - Beaches

Samui – Back Thru Beach.
Naik atas boat, terus lepak. Diorang pun dah panggil sume naik. Nak balik ke Samui dah. Masa ni semua dah letih tapi sume cam sedih aaaawwwww nak balik. Dalam sejam perjalanan tu, I tido. Hubby pun tido gak sampai tersengguk-sengguk kat minah mat saleh sebelah dia. Gelak je I ngan minah tu! Haha! Lawak seh! Sebab before that, minah tu pun tersengguk-sengguk. Ye la, ngantuk penat letih sume ada.Masa dah sampai Maenam beach, boat benti kat tepi pantai untuk hoteliers yang menginap di hotel yang ada pantai. Senang, tak perlu naik mini bus tu lagi. Terjun kot pantai je balik hotel. Menarik kan? Ada sorang mamat ni muka dia (upper part) sebijik cam Federer! Comel! Cuma rambut je straight. Haha! Siap dah turun, sume babai-babai kat orang atas boat.Next stop, Bophut beach, tempat hotel kitorang. Nak turun tu kot depan boat plak! Tadi kot blakang, senang la ada tangga! Cis! Kena la diorang pegang kitorang and angkat, terjunnnn! Hahaha! Best gile! Masa ni glamer jap sebab omputih yang lepak tepi-tepi tu cam pandang, macam dari mana je kitorang kan, turun dari boat tu kot pantai. Dah macam pelarian. Hahaha!

0 holler:

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog