Nuffnang Latest

Friday, July 31, 2009

Belicious Di Serang Sekali Lagi!

Tak puas hati lagi!

Hehe...

Petang semalam I ajak hubby pegi lagi Belicious! Hahaha! I can't stop thinking bout that white dress! Walaupun dah belambak white dress and top, I nak gak yang tu! Hubby sampai tanya, "Cantik sangat ke baju tu? U kan dah beli kat Thailand..." and I replied, "...sebab cantik la I nak...(dalam hati tak kira la dah pegi Koh Samui ke nak gi Krabi ke apa ke, nak gak!)"
And I got it! Yeay!

Patu Vie pun pesan satu...hasil dari pujuk rayu I suruh dia tengok website Belicious smalam.
And I got this for her. Bleh buat baju pregnant katanya...

[Pic by Belicious Boutique]

Ok, cukup...ENUFF! Habis dah ku tabur duit di sana sini... :) Kena hibernate jap...

3 holler:

BlueEwoke said...

eiii cam menarik je baju putih nih..teringin gak nk satu..cam suci je hahahahah

biqque said...

hahahaha...tu la na, kena nampak sweet n kontrol suci kadang2...beli la, beli la...

Ely Hasrul said...

aku: korang rasa nih aku ke? (sambil bergaya ngan dress putih)

ko & naifz: NO

hahahahaha cis

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog