Nuffnang Latest

Monday, July 20, 2009

Koh Samui - Boat Ride

The Boat – The Ride That You Gonna Miss.
Lepas amik gambar skit lebih kurang, diorang panggil naik boat. Speed boat yang dilengkapi dengan 3 enjin Honda Vtec berkuasa 225cc! Fuiyoooooo! Ni kalo Pak Ein tengok ni meleleh air liur dia! Hahaha!Ada yang duduk kat depan, and ada yang duduk kat belah dalam and blakang. Kitorang duk blakang skali, kira betul-betul depan enjin la.Tour guide company tu memang terer English, so senang dia cakap ngan semua orang. Macam biasa, semuaaaaaaaaaaaaaaa omputih, I ngan hubby je Asian. Dan omputih tu sume plak sume cam jew je aku tengok! Hahaha! Tapi cakap German. Ada la budak-budak laki muda ni dari UK kot diorang baru datang dari Krabi. Tapi diorang kata Krabi cun lagi.Budak kapal ni ada keje masing-masing. Ada driver, ada tukang cakap, ada tukang ikat tali, and tukang turunkan sauh. Punya la terer, diorang tak duduk pun dalam boat tu. Siap duk tepi boat, and atas bumbung. Hahaha! Dalam boat ni pun diorang sediakan air botol. Coke, Sprite, 7up, Mineral, mintak je. Plastik muntah untuk sea sick pun ada. Hehehe. Toilet ada, tapi untuk kencing saje ye.

Cuaca agak mendung. Sesekali basah kena simbahan air laut yang entah datang dari mana. Atas and tepi kot. Couple kiri kanan kitorang siap dah lencun dah. Kitorang? Maintain tak basah. Haha! Tapiiiii tak lama pastu, hujannnnnnnn! Abis semua orang basah kuyup! Ada aunty-aunty tua omputih ni siap bawak raincoat! Huh??? Raincoat ke pulau??? Cerdik! I terus masuk toilet, tukar wetsuit. Baju nak balik dah basah ni! Camne?

3 holler:

debyG! said...

aku suka gambar last tu.. lomantika dia amooooo.... waalllawweeeee.. laki hang mmg kaki posing dah.. cam hang! hehehehe

biqque said...

paksa deb, suruh je ha buat camni, camtu...tu pun ada yg dia takmo, aku masam muka...nyampah!

3plepl8 said...

kalu pose menarik n cun on je, tapi kalu pose ala2 man belon tu apa cerita

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog