Nuffnang Latest

Wednesday, July 29, 2009

Beauty Is Pain

I have recently removed my skin tags a.k.a acrochordons (macam raksasa gorgon je bunyi) on my face, neck, shoulder and chest. Kat KL haram mahal, seketul RM8! Mau beratus ketul nak remove kan!

What I did...I went back to my hometown (Taiping) and get them removed with only RM150! Tu pun masih ada skit-skit lagi saki baki here and there, but tak kisah la, instant result...janji yang kat muka, leher, bahu, dah tak nampak sangat...

Sakit? Yup! Macam kena cucuk ngan jarum kecik then ditarik-tarik kulitku patu digunting...minor bleeding tu wajib! Nak mandi and basuh muka pedih gile! But slowly, bekas tu akan hilang and takde kesan parut...

Hebat bukan?

5 holler:

Ely Hasrul said...

wahh murahnye.. ko tau muka aku nih kalu nk buang 500?!!! bahbi kan..

BlueEwoke said...

eishhh sakitnye..tp i tak perasan pun u ade bende tuh...nanti i tgk ye minggu depan:D

biqque said...

tu la, kat kl mahal...

na, if tgk dekat2 baru pasan...selama ke ni, mekap menutupi ruang...hahaha!

dibitz said...

congratulations!! tapi betul la kata cik blueewoke, tak perasan pun dulu...

biqque said...

ye ke tak prasan? owh selama ni i je yg prasan niiiii...hahaha!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog