Nuffnang Latest

Monday, July 20, 2009

Koh Samui - Lunch Treat

Lunch – The Only Vegetarian On Koh!
Sampai kat pantai tu, budak boat tu terus pacakkan sauh. I? I terus I duduk dalam air. Haha! Sedapnyer kencingggggg! Tak tahan la atas boat tadi! Hahaha!Patu amik gambar, naik buaian, sementara tunggu budak-budak boat tu sediakan lunch. Diorang bawak dari sana, tinggal nak serve je. Bagus la diorang, sume diorang buatkan. Masa ni omputih tadi sume dah start berjemur la kan. I tanak itam, tu yang pakai wetsuit tu. Cukup-cukup la. Hahaha!Patu diorang panggil makan. Ada la sorang laki muda Thai yang jaga pulau tu, siap pau arak la, rokok la, dari omputih yang datang ke situ. Dalam trip kitorang tu ada orang Israel tau! Dulu kat Singapore, kat Samui pun jumpak diorang ni. Pandai cakap Arab plak tu. Patu asik tonggang je. Aku bunuh kang baru tau! Masa beratur amik makanan, dah agak dah, mesti kena amik sayur je, sebab tak halal kan. So kitorang amik nasik, sayur and buah. Lain sume ada chicken.Pas makan, I sambung mandi. Hubby tak mo mandi, malas dah sebab masa ni dah start panas. Patu I sempat la sidai baju basah tadi kat pokok.Tetiba satu couple omputih ni tanya kitorang nak amik gambar ke tak. Ni mesti ada udang sebalik batu ni! Kitorang pun ok kan je la. Siap amik view sini, view sana. Rupanya pastu diorang suh amik gambar diorang plak! Haaaaaaaaa kan dah cakap! Hahaha! I amikkan. Patu diorang cakap nice, tapi muka tak ikhlas. Padan muka! Hahaha! Gile jahat!

0 holler:

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog