Nuffnang Latest

Tuesday, November 15, 2011

Sekeping Camera DSLR Untuk Fatt

Dengan hati tulus ikhlas suci tanpa was-was khas untukmu, Fatt. Suka dak?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

(Sila baca dengan nada abang jual bekas plastik kat pasar malam.)

"Mai dekat, mai rapat, jangan takut, abang tak hambat. Pasai apa Fatt dapat? Yaaaa tuan-tuan, puan-puan, adik-adik, suku-sakat. Jangan terkejut, jangan TANJAT. Pasai dia nak sangat camera DSLR, tu dia kemain hebat. Pap, pap, pap, dasyattttttttt!" 

*pelepap katok lantai*

Ni hadiah khas untuk penganjur 26 Fakta Kaki Jalan. Ha, penah dengar tak penganjur dapat hadiah? Pertama kali la nih! Kihkihkih! Sebab dia gigih berusaha paksa-rela kita semua menebas lalang dalam laman sesawang kita. SYABBASSSS INSPECTOR SAHAB! SYABBASSSS!

Fatt, nanti habaq mai alamat mana cek nak hantar kamera ni na? Email kat biqque[at]yahoo.com

21 holler:

fatt said...

AKU DAH AGAK DAH!! HAHAHAHA...thanks Biqque. ailapyu! muahhh!!

tp mmg lain arr benda ni so aku suka..mana tau pasni bleh angkat yg real punya...hihihi...terima kasih ya Biqque. nti aku email ko alamat.

aduyai..mmg best la korang sume, sungguh. aku baca pglmn2 korang sume best, byk benda baru yg kita dpt tau kan? lelagi klu citer yg lain dr yg lain..

psst, ko takmo sponsor 1 hadiah utk kategori pilihan ko ke? si lily & ely dah volunteer. aku suh dorg buat kategori sendiri tp pemenang lain2 le..amacam?

Biqque said...

seb beik ko sukak! :D kasi bako skit suh beli yg betul nyer hehehe!

takde, aku nyer mmg KHAS untuk ko jer huhuhuhu! itu je pilihan aku buat masa skang ni...

Janggel said...

Nangesss terharu tengok Fatt dapat hadiah...

*sambil berdiri tepuk tangan (standing ovesyen)....aku sokong Biqque ko bagi hadiah kat Fatt .

Biqque said...

*bingkas bangun dan tepuk tangan kuat2 dan angguk2 sambil lap air mata*

iina said...

wah bagus nie.. kalau camnielah penganjur leh dapat hadiah.. abislah lepas nie rasanya bukan lg 26 soalan lagik dia akan tag rasanya mau 260 kot ;)

Ahaks ;)

Ely Hasrul said...

ko tau kan kalu ko xsuh imgaine nada cemana pon aku mmg tau cemana cara ko ckp... KHAKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH SUMPAH BONGOK HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA

Ely Hasrul said...

iina, huishhh kalu 260 mmg jenuh la nk kumpul sumpahan, sume org gigih buat tp smbil buat smbil menyumpah hahahahhaa

Biqque said...

Gilo apo, 40 pun dah tentu tendang bakul!

BlueEwoke said...

Fuyohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dapat camera ko Fatttttttt...bukan senang huhuhuhuh.... (jeles nih, jeles!!!!)

fatt said...

hahaha....hampeh la kome sume siap tepuk tgn ovation bagai...drama sungguh. okla aku sudi terima hadiahnya. tp biqque nti aku kasik ko alamat ok. so ko confirm takde spesel selection utk faveret entry la ni? okok takpe, nti aku amend entry terkini dlm blog aku tp klu ko nak bagi ure free to do so. sbnrnya aku nak suh ko pilih pemenang utk entry #21 sbb ko kan ratu diva bergambar...lol! so mesti ada gmbr yg jadi feveret ko...

Lily Riani said...

Ish! Aku menci menci menci!!!!
But aku nak gak cadang kan ko menyesponsorkan semua participant song dsatu tag tuh… comei suit!

Or…. Ko buat travelholic gathering (langsung tak da kene mengena….), then syarat nye, semuarang kena bawak gift dari trip lepas2 untuk diexchange kan sebagai salam pengenalan gitusss. Aku cabor ko bikiewww oooi!!!!! Ko sahut dak niiiiiiiiiiii (konon ada echo). Else aku merajuk tak nak travel DAH! PULLTOP! *sambil menoleh tak mau pandang enty biq, biaq pun dok jeling jeling nak tgk entry lepas dak after click send button*

Psst… ko emo dak? Ehheheh…..

Biqque said...

na, kaler biruuuuuu lagiiii!

fatt, nanti versi aku, aku kasi hadiah :D

lily, jumpa sume tukar2 hadiah ala parti krismas tu I LOIKEEEEEE! tapi sume kena bawak sorang satu la! tak aci la i sorang hahaha! BILA????

fatt said...

AKU SETUJU CADANGAN LILY!!!!

sbrnya kan, aku ingt nak propose trip ke Redang tahun depan. itupun kalau sume setuju. aku memilih redang sbb aku tak penah sampai lagi dan aku teringin nak berbich bagai sambil2 buat diving. HAHAHAHA...ok, itu kalau kata aku dah ada lesen tp klu aku takde lagi lesen itu jam kita pegi berkuak2 pakai life jacket la nampaknya. HAHAHAHA

amacam? sume setuju?

nti kita bawak gift sume2 tu dan tukar...pastu aku nak buat game roulette...camne game nya...nti aku cerita. tp mmg best sbb ko bleh request hadiah org lain...kan? aku rasa ada yg bergaduh nanti..mesti happening berebut hadiah. hahahaha :))

Janggel said...

Ohhhhh emmmm diiiii.. Aku suka redang Fatt, best2.... Kaalau dapat cuti aku nak join hheheeh

3plepl8 said...

kalu weekend i pun nk ikut..

Biqque said...

OOOO EMMM PIIII! JOM PI REDANG! AKU TAK PENAH PI OK! NAK! NAK! BUT PLS, AMIK WEEKEND YE :D

tukar2 hadiah tu mesti kena bawak yg rare or best skit la ek...takkan kasi kertas kajang kot kan hahaha! patu kita main pusing botol, tgk sape dpt hadiah tu, nasib la, dia yg pusing, so takde gaduh2 dah hahaha!

fatt said...

cam gini, nanti aku akan carik date yg sesuai pastu benda ni by invitation. sbb klu kita announce aku pasti tah sape2 akan join. aku rasa kita pun dah ada geng so kita jemput geng2 kita jela. tp aku takmo ramai sgt...sbb nti cam pening nak handle. tp yg pasti aku, ko, na, lily, janggel, kemang, john, ely, shahrul, both mas wajib pegi. takpe, nti pas setel yg kuiz ni aku nak riki info & pakej. kwn aku pun ada handle so nti aku tanya dia rege...klu dia bleh kasi spesel price aku amik dgn dia. tp aku akan pastikan dia kasik spesel price kat aku. hahaha

kemang~ said...

walopon aku org tengganu, tp aku x penah lg sampai redang!!! perhentian pon x penah ok ! haha

masMZ said...

air laut redang paling crystal clear kat semenanjung!!!!!!! mabelessss!!!!!!

*word verification aku hotshe.... hahahahaha....

Biqque said...

ok fatt, riki package dulu tgk camne, or else, kita buat sendri (cam biasaaaa)

haah, jgn ramai2 yg tak bleh masuk kepala, kang tah pape plak jadinya...

Anonymous said...

pertama kali nengok dslr colorful.
untuk fatt: terimalah dengan redha. rezeki jangan ditolak.

zany

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog