Nuffnang Latest

Wednesday, November 16, 2011

Baggage Tags For Oct Lucky Follower

Ok! Those who got lucky in my Oct Lucky Follower, I've posted your gift yesterday. Harap-harap selamat sampai la ye, sebab penuh dengan setem! Hahaha!

Wanna know what's the item that you gonna get? Ni ha! Baggage tags. Each one of you will get one. Bleh jadi kaki travel pasni ye :)

7 holler:

fatt said...

kelass...aku pun takde tag yg gini...ahaha...okla takpe...ni siyes ko takmo buat your own selection? *menghasut lagi*

bab pemenang gambar diva tu aku rasa ko yg paling layak jadi judge tau..hehehe :P

aku sbnrnya dah pening..ke aku patut poll suh org vote? eni idea? tp klu nak buat poll camne nak suh org vote ek..bkn ada mesin tekan button poll pun..ye dok?

Ely Hasrul said...

comelnye yg runway tuh!!!

Alycia said...

ohh dh terima.. mmg xtau dr siapa pun.. nasib biq bgtau.. tq.. Alycia dpt gmbr aeroplane ;)

Janggel said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

YanTie AhMad said...

waaaahhhh!!...jelesnya!!..biqque, ko nak address aku tak?..bila2 pun leh bagi adiah..haha..

by.ya @ Traveller's Anatomy said...

ala biqque, beshhnye. my new obsession is collect luggage tag skang ni. If u pegi travel mane2, i nak kirim k :)

Biqque said...

fatt, kalo poll, orang bleh tipu2 click juta kali, tak best...

aku kasi hadiah utk versi aku je nanti ek :D

skin, comel gile ok!

alycia, congrats! lupa lak nak tulis kat blkg surat tu, slalu tulis...

janggel, katop molot!

yantie, nanti masuk versi kaki jalan i plak, mana tau kot2 dapat!

byya, u suka ke? if i nampak kat obersi, i belikan dulu for u ok? kalo ada la...

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog