Nuffnang Latest

Tuesday, November 8, 2011

10 Things About...

Mary. 
(Serious shit, do you know that some people call me Mary?)

Ok, that's not the issue.

1. Haven't posted Lucky Draw gifts. Tunggu je la ye...
2. Raya Haji was quite interesting with two new babies. Noted some jealousy in me. Such an attention seeker!
3. Ipoh was raining like hell, everytime aku sebut nak gi amik gambar outdoor jer terus hujan.
4. Blog post? Don't know where to start. Gambar and cerita banyak tapi mood tada mari lagi...
5. I hate my current job scope. Can't wait to get over it. Tapi taktau la new task nanti camne plak...sigh...
6. House break-in at my area makin menjadi-jadi. Latest, arm robbery (parang). Katanya geng kel***.
7. Family day is in two weeks time. Satu hapah pun tak plan lagi. Yang penting, laksa and teloq sotong dalam list!
8. Skipped pilates last night. Daging korban ada 2 kilo. Cantekkkk...ko jawab kat perut ko ok!
9. Dream of having my own business. Nape la pak mentua aku tak tergerak hati nak kasi modal...kahkahkah!
10. BILA NAK BERUBAH JADI APA YANG SEPATUTNYA BIQQUE OIIII...

6 holler:

Ely Hasrul said...

lagik 2 minggu ek? ko tau mak & bapak nk ikut!! aku ckp aku ikut korgg hahahhaha

norh said...

tunggu kamu update cerita jalan2.. :)

BlueEwoke said...

Ha a la, sekarang ni memang musim ujan, Ipoh-KL-Penang, petang jek HUJANNNN..

Daging korban 2 kilo!! tulang ada? kalau ada nak order sup tulang satu heheheh..

fatt said...

aku rasa rosak program diet ko bila pegi penang nti. kiki ko bwk skali ke dia kena jaga umah? hehe

ko dok mana ni yg banyak nau penyamun penyangak? aku ni risau la skrg ni, kalau takat nak samun je takpela kan, kot buat dajal kat kita mmg lahabau la kan...aku benci la dok cni, tak aman...klu kat nz ko biar pintu umah tak tutup pun tkde sape nak ceroboh...biar laptop, duit, henpon merata2 pun takde sape tak curik...bencila dok sini...err, mesti ada yg cerca aku satgi...hahaha...AAK?

eh, aku rasa kan pekata ko buat cam kuiz or tag yg bkaitan travel..mesti blog kita sume hilang sawang...hehe

Ely Hasrul said...

jgn buat kuiz, kang kalu aku xdpt jawab aku marah hahahhaa

biqque no 2 tu insyaAllah soon. pasnih ko xjeles2 dahh.. fuhh fuuhh aminnn

Biqque said...

skin,ko nak bawak mak bapak? bawak je la! hahaha!

norh,next year start balik sob sob...

na,memang! benci! tulang ada 4 ketul kecik sbb kitorang amik yg dah pack2 tu...nanti meh umah makan isi :D

fatt,exactly! aku dok sembang ngan laki aku betapa bestnyer duk NZ, duk dlm kampung ulu banat umah sorang2 pun orang tak heran nak pegi! aku duk area kinrara-puncak jalil-ekuin ni...tengah hot area ni. mmg cib** tul la penyangak2 ni. umah yg baru masuk tu ramai orang ok, tapi sume gadis, seb beik takde pape...

ha nak buat tu bleh, tapi kena korek hadiah dulu...sape nak sedekah hadiah, sila bgtau aku, kita kumpul dalam "kotak cabaran kaki jalan" hahaha!

skin,aminnnn!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog