Nuffnang Latest

Friday, November 18, 2011

40 FREE TICKETS TO OSAKA!

CAM CELAKA AIR ASIA TENGAH DOK MELANTING-LANTING KAN TIKET FREE WOIIIIIIIIII! 

40 FREE TICKETS TO OSAKA!  

SILA KEJAR BAS NI! TADI BAS NI KAT TEPI OPIS AKU! (JALAN RAJA CHULAN, KL.) 2 ORANG DAH MENANG DENGAN HANYA JERIT PALING KUAT DENGAN JAWAB NAMA SHOPPING COMPLEX KAT OSAKA! AS SIMPLE AS THAT! BESIDES THAT, THEY ARE GIVING AWAY T-SHIRTS AND SUSHI PACKS!
Dok jengok apa tu kak? Dah abih dah session kat sini, diorang kat tempat lain dah.

THEY ARE NOW AT WISMA GENTING/COSWAY. AKU NAK JALAN KAKI, HUJAN PLAK! TAKPE LA, REDHA JE NGAN TICKET TOKYO YANG ADA...GERAMNYERRRRRRRR!

15 holler:

fatt said...

HANG NI CEPAT NAU TERBAKO!!! HAHAHA

oi, yg depa dok kalut2 tu dah pikir ingt senang ke nak dapat visa? dapat tiket sume org bleh dapat. visa??

takde 10k jgn sembang. 6k pun syarat atas pagar...itupun klu bernasib baik. so takyah jeles sgt biqque. mak rilek ajewwww~

aku dpt rasakan lama2 tutup jgk route gi jepun ni...sbb makin lama makin murah. org mcm dah takut nak pi sbb baru2 ni kan gempa lagi...nuke dia pun tak stabil lagi...apa lagi..erm, bab visa pun 1 hal...

dahla takyah moyan. jom kita pi europe lagiiiiii senang. visa takyah, mahal sgt pun takla klu nk compare dgn jepun ni. betoi ka?

Biqque said...

aku tak kisah sgt tiket free tu sbb kan ke kita nak gi tahun dpn *wink wink* TAPIIIIIIIIIIII kalo dapat, confirm la aku jual kat oranggggggg! hahahaha! *tu je niatnyer*

aku ingat diorang nak la kasi tempat lain sama, cis!

tu la, aku rasa mmg diorang sengaja lanting2kan sbb susah sebenarnya nak gi jepang ni, budget kena kaw2 skit n visa tu lagi kan. aku pi skali dah la kot...baik aku gi tempat lain plak :D NAK GERMAN! NAK GERMAN! AAAAAAAAAAAAAAAA!

Liz Rohaizat said...

fuh, aku ingatkan ko yg nak bagi tiket free? hahaha... korang ni byk betul duit nak gi overseas. aku tak lepas2. ada je nak pakai duit. fatt, kalau tak jadi panjat kinabalu thn depan, jom panjat tahun 2013.

Twilight Man said...

Cheh! I just booked our 6 tickets to Osaka 2 weeks ago! If not I would be the one jerit along that jalan! LOL

AKO @ retna said...

betul2.. bab visa mmg susah nak dapat.. xpe ko simpan duit cukup kan dl dalam akaun 10K, dah cukup cecepat gi buat visa.. :p

betul ckp fatt,
tiket free je pung tapi tang visa tu yang meroyan nak buat. hehe..

agak nya sbb negara derang tgh gempa bumi sana sini tu yg market tourism jatuh menjunam kot tu yg asyik buat promosi je sana sini..

Twilight Man said...

The radiation has hit Tokyo but not Osaka, so we dare to go lah.

BlueEwoke said...

Huhuhuhuh, tiket pree semua orang nak..

Betui kata ko Fatt, jom ramai2 pegi europe, byk negara nk pegi kt europe tu, silap2 nk buat keputusan negara mana pun susah huhuhu (aku le tu)

Biq nak German? Ha pegi study buku german tu, biar kasi dpt aura,mana tau kot2 pas ni diorg kasi tiket europe percuma keee..haaa rejekiii tu....

Ainul Arina Madhiah said...

over excited bukak, ingatkan kak biqque yang nak kasi. haha...

jauh sangat nak jerit ke malaysia tu. kalau jumpa, jeritkan satu untuk saya sekali boleh? haha

kemang~ said...

ahaha kalo jepong ni, mmg last country dalam list... kot? hihi

Biqque said...

budak opis aku dua orang dapat okeh! sorang satu la tapi...jenuh kena beli kat laki ngan anak hahahaha! dia baru tau plak tu visa kena ada 10k, adeh sian...

liz, gile hape aku yg nak kasi hahaha!

twilight, u just bought??? dang...

na, tu laaaaaaa! i dgr u dah confirm 4 negara kan? nanti gosip ok!

ainul, i tadi jadi talian hayat kawan i :D diorang tanya skang kul bape kat osaka, dia call i, i sms dia :D

kemang, pelan2 kayuh...

ako, skit lebih kurang la tapi sebenarnya sbb mahal, tu yg orang jarang pegi...

Janggel said...

CHOYYYYY aku ingatkan ada peraduan tag tag ko yang nak bagi tiket pegi OSAKA! Cis mak tertipu~ (*tangan di dada mata menjunam ke darat)

Hmmmmmm kalau nak fefiling pegi sendiri gamak nya ntah tahun bilelah aku mampu ke 'sana'.Tah le....

EUROPE? alamak tu dalam 1st list soalan no 10 kat "26 November Ni Birthday Mak Aku" tuh! (muahahaha) *ahaha amacam aku promote 2 dalam satu tak? kekeke.

Biqque said...

janggel bengong...hahahahaha!

bdk2 @ John said...

mak hayam! i missed u sooo much!

*muah-muah*

Biqque said...

dah balik ko nokkkkkkkkkk! mak rindu ko jugak tauuuuu!

fatt said...

biqque,
alaaa...mak tak kesah pun ko nak gi germany. mak hade dah stok gegeli kat sana...lalalala~ *motip takmo kalah

hahahaha :P



twilight,
dare tak dare pun org kata klu gi jepun tak turun tokyo it's not complete! sort of like pegi msia tgk klcc...camtu le. rite?

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog