Nuffnang Latest

Wednesday, November 2, 2011

I Need More Whittaker's Chocolate!

Coklat aku dah nak abis! Tinggal lagi 4 jer. Makan slow-slow, skit-skit pun abih jugak! Camne nih??? Waaaaaa...masalahnyer, tak kisah la inti apa pun, the chocolate itself tu dah sedap! Tak manis, tak pahit.


Dah cari merata tempat, memang takde. KLCC, Mid Valley, Cold Storage, Mercanto, kedai-kedai omputih ni la, takde. TAKDE! Kat mana yang korang kata ada tu? So far opismate laki aku gi cari, kat Free Duty epot je ada, tu pun Whittaker's kacang! Tu je! 

Sigh...

14 holler:

mama tisya said...

byknye cekelat

bdk2 @ John said...

biqque! kat langkawi ade...pegi je sana smbil bercuti.

kat KLCC ade ler...tp mahal nk mampos! aku pn ade skit je lagi. dlm 3 4 bar. tu pn tak makan lagik. makan yg jenis slab je. sayangnyaaa nk makan sbb sedapppppp sgt!

NADYA ANWAR said...

aku pun dok mencari ceklat ni. tp aku suke yg fruit n nuts tu.. dgn almond.. xkan nak pg langkawi plk semata2 nak beli benda alah ni .. marina, ko la pg.. ko kan suke jalan.. nanti aku kirim kat ko yek hehehhehe.........

Ely Hasrul said...

oit!!! tu cukup setahun tuh!!! kata nk kempes perut!! jadik mkn tu kena catu laa hahhahaa

Biqque said...

mama tisya, cekelat ni sedapppppppppp sgt!

john, gile ko nak gi langkawi je dah brapa...mahal! hahaha! klcc tu kat mana? ce bgtau skit! kawan laki aku gi cari, takdeeeeeee...yg dia jumpa kat epot tu rm18 ok! mahal! haah, sayang gile nak makan, dah la skali makan aku makan dua baris! dap errrrr...

nad, langkawi mahalllllllllllllll...

skin, maria farida kata dia makan cekelat jer :D ha camne? camne? hahaha!

fatt said...

biq, ada lagi 1 tmpt. ko tau sek 14, pj tak? ada 1 mall baru ngadap jalan besar tu yg ada fitness 1st tu, pastu ada jejambat pedestrian tu...aku lupa nama mall-nya tp dats the clue. dlm tu ada supermarket & ada jual whittakers. tp regenya mmg bikin org bergaduh...rm20++

hehe...aku ada sekeping lagi tp nak expired 25hb ni...kena habiskan cepat...hua hua hua T__T

BlueEwoke said...

I dh lepaskan beberapa bar cekelat i kat kawan2 dengan tutup mata sebelah, sebab i asyik makan cekelat je. So skrg tingal satu bar je uhuksss

*U tak mo kasi kawan2 u coklat ke, i tgk asyik u je makan, tak takut gemuk ke??* tu soalan cepumas cawan, esok pagi nye..i amik 3 bar, dengan muka separuh masam dan kelat, aku pun kasi member kat opis. Diorg pun terpinga2 napa dah sebulan balik baru minggu lepas aku nk kasi hahahaha..

CEKELAT MEMANG SEDAPPPPPPPP

Ely Hasrul said...

maria farida tu mkn cekelat aje tp dia xckp exercise ikat perut sume. ha ko cubak la mkn cekelat aje siang mlm hahahhaa

kat jaya grocer dh cubak carik?

Biqque said...

fatt, nanti aku try cari...tapi kalo kata rm20, mmg sakit hati la kannnnn...

NA, U KASI ORANGGGGGGGGGGGG??? WHYYYYYYYYYYYY??? WHY TAK KASI IIIIIIIIIIIIII??? ARGHHHHHHHHHHHHHH!!! BENCIIIIIIIIIIIII!!!

skin, aku tengah exercise la skang ni :)

kemang~ said...

@fatt

sek 14, pj? Jaya33 ke? eh ke jaya3...lupe la..dah jrg keluar since moto kena rembat..cilaka punye penyamun...

mall tu Dpn McD.. kat digital mall...kot2 betul, ehehehe..kalo salah, sori :D

Maharani said...

Jaya supermarket ada! yang besar tu rm20.90 satu. yang kecik2 rm5.90 satu (yang kat langkawi rm5.90 utk 3)

Giveaway Scout said...

Hi, I'd like to invite you to post your giveaways on our giveaway directory: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Please submit your blog here: http://www.giveawayscout.com/join/ Once you receive our confirmation email you can post your giveaways on our site. Thanks.

Biqque said...

tx kemang, tx maharani :D tgk la kalo rasa nk buang duit, aku gi cari kat situ hahaha!

giveaway scouts, tx for the invite! shall do that soon! :D

.. said...

try tgk kat cocoa tree kl sentral tu .. diorg bagi 10% kot kalau jadi member ..

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog