Nuffnang Latest

Tuesday, November 29, 2011

หาดใหญ่

Kata pegi Perlis dengan Penang...


...Hat Yai??? Apekah???

Kuang...kuang...kuangggggggggg...

18 holler:

bdk2 @ John said...

Perghhh!!! kalo betol la smpai ke hatyai mmg awesome gilerr la fmly day ko nih! mau jual ayam2 byk2 kat sana kan? hahahah

sila blog about it ok! mesti bykkk kisah2 lucu berlaku. dgn ely lagi kat sana. hahah

Biqque said...

tungguuuuuuuuuuuuu...kahkahkah! itinerary ke mana, hape ke mana...

BlueEwoke said...

Wahhh pegi overseaaaaa... Pegi tak floating market kat Hatyai tu? best dak? Kat situ macam colorful jek, memang cun la kalo amik2 gambo..

Ely Hasrul said...

TERBAEK!!!

kemang~ said...

hang pi hatyaiii????


*zassssssssss zassss*


gua ni dari dulu kempunan nak pegi..xpe2,, ade mase gua pegi nnti..

shah_rule said...

haha mmg tak terkawal agaknye family ko nie~ mesti pkai tag pun x berkesan.. bale dan hapdate ok~

Biqque said...

hahahahaha tak sabar aku nak pecahkan ais!

AKO @ retna said...

cepat! cepat!
x sabar nak baca nih :p

Lily Riani said...

biq... ko nye cookbook tuh is meant so that your family ko tak follow kan, not for them to follow it kan kan kan kan... ini reverse saikologi ko supaya ko DAPAT gi overLAND to another country.

ko ingat aku tak tau muslihat muslihat mu itu....???? dari jauh aku leh hidu ok! waima aku bukan greyhound. ehheheh...

Biqque said...

hahahaha lily bengong! takde la...itu buat syarat jer...yg lain, kelaut!

jgn terkesima ye...mmg tak seperti yang dijangka...

bdk2 @ John said...

ok..aku seriusly tak faham ayat lily kat atas. not meant to be followed? hurm..

btw, i like the word waima. lama tak dengar! hahah

Biqque said...

ha john, kalo ko nak tau, lily ni mmg cakap bagi orang tak paham hahahahahahaha! dah la typo tahap dewa, cakap sukati dia jer...nasib baik la aku dah lama memahami serta paham ayat2 dia :D

3plepl8 said...

hatyai ye? tmp main (entertainment) 950 km?

fatt said...

hapa cerita button2 segala cookbook tu ko tu? hampeh! aku dah agak dah ni mesti something wrong somwhere.

but, klu ko terbabas ke hadyai meaning korang bwk passport. so if bwk passport meaning ko dah planning dari awal la kan? better ko jelaskan. bengong la ko ni!!! *lastik dahi*

Biqque said...

hahahahaha! nanti aku jelaskan :D

Janggel said...

OMG dari Penang ke Hatyai???????

Lily Riani said...

hanya kamu dapat mengdecipher kan code code aku. muahahha... memang dasar orang IT. cekap!

Biqque said...

janggel, sabor...sabor...hahaha! aku percaya mesti korang akan terduduk. hahaha!

lily, mmg!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog