Nuffnang Latest

Friday, August 19, 2011

Photo Challenge Balik Raya Will Be Out, SOON!

HEADS UP FOR ALL!

Remember my Photo Challenge Balik raya and Chawana Photo Challenge Balik Raya
for the year of

2009

and

2010???

Remember how it was judged and what Laney got as the WINNER???
How Lin and Muni cracked our joints with their photo???

SO,

Are
you
guys
ready
to accept the challenge
for the year of 2011???



IT WILL BE OUT SOON!
WAIT FOR THE FLAG, NEXT WEEK!


SPREAD THE NEWS NOW!
LET'S JOIN, HAVE FUN, AND GET A CHANCE TO WIN
PROBABLY, "ANOTHER TICKET!!!"


PASTI GEMPAK!

-Originated and sponsored by Sekupang Team-
T&C Applied - Prize may varies upon sponsors discretion.

16 holler:

bdk2 a.k.a John said...

amboi biqque, picture kat header u ni dh mcm artis terkenal dah!!! ^_^

AKO @ retna said...

WOW!! hehee nak try arr kot2 dis year leh join

Biqque said...

hahahaha bengong la ko bdk! artist wannabe ada la kowttttt...

ako, masuk jgn tak masuk! ok?

Laney said...

wah sudah keluar!! tapi waa tahun ni cam tak leh nak join jerk.. perut boyot mana larat nak buat aksi2 pelik dah!!

babyarisha said...

dup dap dup dap dup dap..
(bunyi jantung)

jln le mintak ayam/kambing segala ek.. aku ni dh le xde kg.. balik raya ke bandar aje.. hahaha...

Biqque said...

ala laney, bleh jerrrrrrrrr! hahaha!

lin, bersediakah andaaaaaaaa?

BlueEwoke said...

HAHHA ITU DIA.. DAH KUAR DAH.. CONFIRM MALAM NI I P CARI IDEA NGN CAWAN NK KASI CUKUP 5.

MASUK LAH BERAMAI-RAMAI. HADIAH INSYA ALLAH GEMPAK JUGAAAAAA..


uiiiiiiiiiiii test camera & flash baru nampak (gambo header)??? ehem ehemm ehemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Biqque said...

hahahaha letih panas peluh mencurah2 ok! siap kena komplen photographer kena tunggu model! hahahahaha!

fatt said...

aku tak paham camne contest ni function...gmbr camne nak amik? ceciter? klu tak susah aku nak cube...ekekeke :P

Biqque said...

fatt, nanti kuar post tu, aku akan letak sume syarat2 dan caranya2 :D jgn riso, senang jer, cuma kena creative and slamba je, bestttttttttt percayalaaaaaaaaaaahhh! yg penting, gambar menepati syarat2nye :D

aku akan kasi 5 topics, chawana akan kasi 5 topics. nantikannnnnnnn :D

Ely Hasrul said...

ha!! tahun nih aku nk masuk setlh dua tahun berturut2 lupe ttg kamera.. diharap tahun nih aku ingat utk mbawa kamera jugaaa hehehe

Zilla said...

uihh nak join. nk join hheee tapi aku tak blh kg thun ne..guane nehh.

Biqque said...

skin, masukkkkk!

zilla, tak kisah ko ada kampung ke tak, janji ko bleh buat sume syarat2 yg tertera nanti :D

Lily Riani said...

gambo baru lawa siut

kemang~ said...

err header baru nmpk? ihihhi... eh rase nak masuk, tp x berape nak paham..

Biqque said...

ye, salah satu header cubaan :D

takpe kemang, nanti i explain dlm post tu :D

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog