Nuffnang Latest

Tuesday, September 21, 2010

Photo Challenge Balik Raya Badges & Prizes!

1) To Laney, please claim your winner's badge here, as the winner of Photo Challenge Balik Raya 2010.
Grand Prize : Return flight ticket for ONE to YANGOON, Myanmar.
Sponsored by Sekupang Team.
**LAST MINUTE SPONSOR CAME IN!**
Plus (+) ONE
more return flight ticket to YANGOON, Myanmar.
Sponsored by Chawana.



2) To Biqque, Chawana, Lin, Fara, and Muni, please claim your entry's badge here, as the contestant of Photo Challenge Balik Raya 2010.
Consolation Prize (Lin) : Universal Travel Adapter sponsored by Globetrotter
Special Entry Prize (Muni) :
Flowery Cutie Blouse sponsored by Take Me Home
(Click on URL to choose)
Entry Prize (All) : Decorative Wall Sticker sponsored by BiqCloZet
(Click on URL to choose)

3) To Chawana, you may claim your entry's badge here, as the contestant of Photo Challenge Balik Raya 2009. (Kira backdated badge la ni...tapi takpe, kita dpt extra badge dari org lain!)
Entry Prize : TOTAL Satisfaction!
(Last year takde hadiah, tapi I menang, so I dah claim badge I :D Tuuuu, kat tepi tuuuuu)


Tahun depan, kita jumpa lagiiiiiiiiiiiiii :)
(Mana tau hadiah2 lebih menariks!!!)

-Originated and sponsored by Sekupang Team-
T&C Applied - Prize may varies upon sponsors discretion.

11 holler:

Ely Hasrul said...

hamboii return tiket!! hahahha suka suka suka... pas nih war2 awal2 bleh TMH sponsor byk.. hahhaha

Liz said...

Best giler hadiah...
Membakar semangat lagi ni untuk challenge tahun depan...
Thanks for the badge! my first badge..hehehe..

Laney said...

wohooo tq pada semua penaja, i like.. terharu mek.. dpt ticket free lagi.. gagaga... thn depan ke gc tau!! hahaha

Biqque said...

fara, haaaaaaaaaaa kalo u abiskan semua, berbaloi2 demam u okkkkkk...

skin, tu la pasal, jgn main2 ngan kaki travel ni...ko letak je kat blog ko prize ni, kasi baraaa skit!

laney, lupakan je la hajat ko tiket free ke gc tu...aku dah ckp, aku akan menang nyer nantiiiii!

babyarisha said...

aik..aku xdpt badge ek biqq? kira disqualified ek.. hahaha...

Totty.Mat.Ali said...

jgn bg blouse size giant plak :p

Biqque said...

lin, dapatttt! sorry...aku dah letak nama ko :D sorry tauuuu!

muni, nanti sponsor kasi pilihan, ko pilih la...if besar, pepandai la ko ikat hahaha!

Ely Hasrul said...

ehem.. blouse tu ikut size yg memberi lah ye.. kalu ikutkn cutting pinggang beranak satu nih bleh masuk lagik size s, kalu xs pon buleh tp tu kire tampal size tag lain baju lain la hahahha..

tunggu sat, nnti upload gambo bleh pilih.. kalu nak yg lain buleh... dtg kedai pilih sdr haha

Lily Riani said...

confirm akan berkonspirasi ngan segala makluk & cakrawal tahun depan, i akan gi gym/exercise and practise mandi ujan gitus. hahahahah....

ps : nak start to tanam pokok kari.

BlueEwoke said...

hahahah tu la..sapa yang tak masuk challenge ni memang rugi..sebab hadiah dia best2..harapnya tahun depan lagi ramai sponsor nye..lagiiiiiiiiiiii la meriah..

Hai Lily, dah nak tanam pokok kari?? hahah cam tau2 jek kena bergambar ngn daun kari huhuhuh

Biqque said...

lily, "barang2" u nak kasi tu nampaknyer kena la pass...nak kasi kat orang yg dpt tu hehehe...mekasihhhh! ye, tahun dpn, bersedialah anda...kita kena cari sponsor baekkk punya...

na, ye, sediakan pokok kari ye hahahaha! (skali kuar pokok gajus, haaa mampos!)

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog