Nuffnang Latest

Friday, August 26, 2011

Jangan Lupa Photo Challenge Balik Raya 2011 Tau!

This is a sticky post. For new post, please scroll down.


Peringatan pada semua sekali lagi :D

Jangan lupa dengan
“PHOTO CHALLENGE BALIK RAYA 2011”

yeeeeeeeeeeee???

Click on the image.


Sila tinggalkan link entry korang kat comment slot ni.


SEMOGA RAYA ANDA LEBIH CERIA DENGAN
10 CHALLENGES TU NANTI :D

SELAMAT HARI RAYA,
MAAF ZAHIR DAN BATIN.


4 holler:

juanita said...

Nak masuk contest tu
Tapi nak kene carik skate board tuhh

Biqque said...

skateboard?

AKO @ retna said...

adoiyaaiii.....
camne ni...

banyak pose dalam kepala..
tapi takdo sape nak tlg amekkan nih... erkk...

mana lak kaki kamera ako ni?? huwaaaaa

Biqque said...

la ako, suh je sedara-mara or sapa2 tlg amikkan :D tak pun guna timer :D blehhhhhhhhhhhhnyerrrrrrrrrrrrr!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog