Nuffnang Latest

Tuesday, August 11, 2009

HIStory Is MyDesire

(Gambar curi guna HP)

I WANT THESE!!!
1. MJ Video Greatest Hits HIStory
(tak brapa nak sangat la sebab video clip je...)
2. MJ HIStory on Film Volume II (but yang ni I NAK sangat-sangat!)
Ok, MJ fever is still ON! Ni sume gara-gara ternampak lagi dan lagi dan lagi dvd ni kat Speedy yang ditayang berulang kali! So this time, tak kira, I NEED TO GET IT! So irresistable!

If original, one set ada dua dvds and it will cost me RM40.90, so two sets dah RM81.80!!! Pegi cari yang pirated nyer kat MPL, abish...aaaaaaaaaaaaa mana lagi nak cari niiiii???

So sesapa yang dapat cari dvds ni (pirated nyer dah la, if ori, i pun bleh beli kat kedai), please let me know kay...(Cawan, download guna torrent bleh? Wink! Wink!)

5 holler:

Cawan said...

Im still looking for Kuala Lumpur HIStory Tour - 1996 :p

biqque said...

that one i ada nampak kat dpn opis i! nak ke?

Cawan said...

grab for me.. test it also ye.. bleh share same, yeah!

biqque said...

ok, nanti i beli yg Live In KL! butttt if nampak the one that i want, plsssss amik ek!

BlueEwoke said...

ya rabbi dua ekor ni tak abih2 lagi pasal MJ..uishhhhh hahahahahaha

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog