Nuffnang Latest

Monday, August 31, 2009

BiqCloZet - Shoes

This Is Sticky Post.
Latest Post Are Shown Below.

Mekasih aD kerana memberi idea secara tak langsung :D

I need to clear off my shoe rack!


So I'm selling some that still in 80% usable condition. Frankly speaking, all shoes are not branded as I always buy shoes whenever and wherever I want, and I wear it once or twice, then I throw it back, right in the rack (bak kata orang, sekadar nak merasa dan habis madu sepah dibuang). Haha!


This is ain't about money, my intention is to saja-saja je suka-suka, but at least, it's a win-win bargain (dapat la kurangkan kasut dalam rack, and at the same time, tak la rugi sangat walaupun jual murah-murah kan). I 'm gonna start with shoes first, and gonna continue with clothes and others.


Mari beli!

S01-RM20 (Arttoli) Size 5 Type:Elastic

*wore twice to wedding*

SOLD TO ZAFF

S02-RM10 (Esarli) Size 5 Type:FadedSuede

*wore once to open house*

S03-RM10 (Bruno Rossi) Size 5 Type:PVC

*wore casually to office*

S04-RM10 (Vincci) Size 5 Type:PVC

*wore casually to office*

SOLD TO DIB

S05-RM10 (Arttoli) Size 5 Type:PVC

*wore twice to out-of-door*

S06-RM5 (Alfio Raldo) Size 4 Type:Elastic

*wore hardly to out-of-door*

S07-RM5 (Aily) Size 5 Type:PVC

*wore daily to mall*

SOLD TO ZAFF

S08-RM5 (Mimi-No Brand) Size 4 Type:Wool

*wore hardly to mall*

SOLD TO ZAFF

S09-RM5 (No Brand) Size 5 Type:SoftRubber

*wore once to Medan*

S10-RM20 (Adidas) Size 4 Type:HardRubber

*wore hardly to out-of-door*


So YM/Email me at biqque@yahoo.com, if you are interested. Beli la untuk diri sendri buat belasahan berkebun atau ke pasar borong ke, atau beli untuk adik korang buat main masak-masak ke, I tak kisah, janji kasut ni hilang dari pandangan I (dan hubby!). I can send it to you with no additional charges (set la kat mana-mana, kita jumpa after work ke) or I can post it to you (senang skit tapi ada additional RM5 for postage on top of the item price la ye...)

5 holler:

BlueEwoke said...

ya rabbi, banyak nye!!! tp saiz kaki plak la tak sama..i saiz 6 huhuhu

biqque said...

tu la prob i, size kecik! orang tak muat...cis!

Zaff said...

biqque.. i nak yg S01, S07 & S08.. hehehehe.. ke dah ada org yg beli? size u sama dgn i.. :)

biqque said...

ok zaff, those 3 shoes sold to u. nanti i pass kat u. ala, 30 hengget je sume...hahaha!

Ely Hasrul said...

aku nye kaki pas bersalin terus mbesar ahhaha mcm la before bersalin kecik hahahhaha..kasut aku pon byk aku pakai smpai lunyai.. tapi aku nye kasut sume bukan kasut slipar jepon aje.. tu ade ati beli kasut baru la tu.. mcm aku xtau.. :p

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog