Nuffnang Latest

Thursday, August 13, 2009

H For Horatio!

CSI Miami is back!

H has awaken from dead. (Owh goddddd...memang confirm la dia poyo gile nanti!)

MEMANG BETUL PUN!

Tah dari mana dia datang, tetiba muncul belakang hummer, tetiba muncul kat kawasan paya, tetiba muncul kat depan boat, TANPA naik kereta, dalam masa SEHARI???

Horatio MEMANG hebat! And I luv his poyoness! (See the way he holds gun dengan kekuda kakinye itu? Priceless!)

Ni baru Season 7 Episode 1 (yang ditayangkan di Astro AXN 701) and I know that the latest season should be Season 8. Makanya, panjang lagi la CSI Miami ni. Yeay!!!

6 holler:

Ely Hasrul said...

aku xtahan siot hidup H hahahaha

elly mustafa said...

siot tul la H nihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....i tak tgk lagi this episode!!!!!!!!!!!uwaaaaa....akan ku tgk marathon this sunday!!!

biqque said...

tgk ly, tgkkkkkk! tak rugi!

elly mustafa said...

i nak tgkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

BlueEwoke said...

hahahahah tipah tertipu..cilakak

BlueEwoke said...

ala mana Medan pics nih????? yuhuuuu

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog