Nuffnang Latest

Thursday, December 15, 2011

Hmm...Alien Datang!

I COME IN PEACE. *tunjuk gigi sambil jari tunjuk sign V (peace)*

Aku anggap aku tengah baca ruangan gosip macam OhBulan/Beautifulnara yang mana semua orang tengah bergurau la ye. Gurau-gurau manja sonok-sonok tapi mencakar aduh sakit juga, macam Kiki buat kat aku.

"So skang, bleh tak semua orang stop je apa yang tengah berlaku? Dah jadi PERSONAL plak aku tengok. Bukan sorang, tapi SEMUA." 
*Bayangkan aku yang tengah bercakap kat depan pentas sambil katuk-katuk mic.*
Tolong stop ye. Demi kesejahteraan aku. Hahahaha! Ye, samada aku akan sedih hati gundah gulana fefeleling semua ni patu tarik-tarik rambut, atauuuuu, aku kuar tanduk kasi pisau sabit sorang satu je. (Aku kan saiko...aku rasa macam aku kena prank je ngan semua ni...mana camera, mana camera ni...hmmm...)

Sebenarnya kita ni semua sama je. Sume tanak kalah, sume rasa betul, sume sedar plak tu. Dah...dah...sila amik hadiah masing-masing. Aku pun nak gi amik hadiah aku. Hahaha!

Dengan ucapan, janganlah jadi pemetik api patu pi hulur-hulur kat timbunan kekayuan kekeringan, dan juga janganlah jadi timbunan kekayuan kekeringan pi golek-golek kat pemetik api tu. (Ok, kayu tak leh jalan.) Janganlah jadi tong aerosol pi pssttt psssttt kat depan pemetik api tu. Both ways TAK mendatangkan apa-apa kalau tak kena cara/kena cara, but both ways jugak BLEH mendatangkan apa-apa jugak kalau tak kena cara/kena cara.

10 holler:

Ely Hasrul said...

mana aliennye?


word verify: retsesec (cam raksaksa hehe)

fatt said...

ape ni? tk paham la pulak...

Lily Riani said...

aku dok nak comment blog ko, but keluar bertubi2.... yg ko pegang laki orang pun aku tak sempat nak comment durjana lagi. ehheheheh...

awat ko hupdate laju sangat, termengah den ni hah.

Liz Rohaizat said...

erk, aku sorang je ke yg tak faham nie?

hanie said...

err... i come with peace. bukan piss off! hehehe

kan..kan..harap takde spark lain yang muncul. ceq baca pun rasa nak guguq bulu idung... mailah kawan-kawan..tamau lawan. jadilah durian dengan manggis.. satu panas..satu sejuk..
[ape ko merepek ni setan]

niL said...

i lap u Biqque!!

**tp leh x komen ni ko buangkn word verification kt bwh tu?..mata aku slalu rabun nk taip...peace! :-)

babyarisha said...

nak hadiah ~~

BlueEwoke said...

Nak karipap 3!!

Janggel said...

Pasrah...eh cantik cekak!

Biqque said...

cekak mak sume cantek2 ada reben, ada bunga, ada berlian :D

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog