Nuffnang Latest

Thursday, December 8, 2011

Air Asia 10 Awesome Years!


Hahahaha! Dah setengah jam asik 15 minutes kat waiting room. Berjaya jugak aku meng-congest-kan site ni :D Padan muka semua orang. Nasib baik harga dengan date tak "awesome".

Dapatkah? *Gelak jahat*

 

18 holler:

masMZ said...

dapat tak biqque???

macam tak berani nak bukak, takot tersambar yang bukan2 nanti!!!! hahahaha

*bukan-bukan dengan maksud semua tempat yang tak plan nak pi pun bley ter'pegi' jugak nanti...

kemang~ said...

aku dah x bukak dah...malas sbb travel period die x cun..

YanTie AhMad said...

date period tak cun..location pun x cun gak..tp kalo dapat, mau sambar brunei..hahha..

bdk2 @ John said...

biqquee!!! dgrnya mau ke hongkong! btolkah???

dpt x? ke propa je lebih kt atas tu?

Janggel said...

hahahahaha! *gelak nakal

intan hairani said...

hahahahaha. dapat ke???? saya dapat!!! *setelah memaki hamun n hampir nk hempas lappy ni. hahahaha

fatt said...

mestilah DAPAT! aku kan ada spesel line dgn AA ni..klik je terus go through...kah kah kah

3plepl8 said...

komentar2 masuk lps tgh mlm smp kul 5am....tak tido ye?

Biqque said...

dapat satu...trip untuk pak ein...haih, abih duit aqaq...

lagi satu tu cam tarikh clash...takpe la...next time!

niL said...

Date xcun langsung!
Sebulan dr bulan 7-8...dh kompem puasa....nk jenjalan time pose? matilarrr....

amiey lee said...

itula date dia tak berapa nak best sbb terpikir time tu baru je habis duit masa raya nnti heeeee

BlueEwoke said...

Weh 15 minit kat waiting room? 15 min ke 15 saat? bior benorrrrrrrrrrrrrrrrr..nampak sgt ngantuk!! hahahaha

Tahniah la kerana berjaya merembat, kitorg masih belum rembat ke mana2..tungguuuuuuuuuu (last2 abis semua hahahah)

Biqque said...

hahahaha saat kannnnn! buduh tul, ngantuk siut!

ko jgn nak rembat mana2 dah! i pukul u kang!

Ely Hasrul said...

aku nk satu destinasi utk baby kecik as pre-trip tp sbb dh plan g redang kite okek sgt lah tu... pas redang kite g stadium otromen plak hihihi

Ms eMie said...

15 min? tak leh lawan i... sejam siot. Dgn tenang aku menunggu hrga nak ke tawau je, tak awesome langsung!!

3plepl8 said...

ely: stadium otromen? jom!

Biqque said...

skin, next year dah kompom!

emie, kitorang tunggu lama gak...terus tido...the next day baru beli hahaha! bosan sbb dah tau harga and date tak awesome mana pun...

fatt said...

muhong je AA ni...dia cakap jek 10sen, walhal tuptap tuptap dekat 60-70 hengget jugakkkkk...kelentong sunggoh!

aku dah tau sgt trick AA ni...*kembang kempis hidung*

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog