Nuffnang Latest

Thursday, October 20, 2011

Biqque's October Lucky Follower

-STICKY POST- 
For new post, please scroll down. 

It's back! 

I know...I've skipped for two months due to Photo Challenge Balik Raya 2011 and New Zealand Road Trip

Now is the time to reward my followers pulak :D So, you guys know what to do, kan?

1. Create an entry "Biqque's October Lucky Follower" as your entry title.
2. Find your profile picture in my follower list and circle it.
That's Janggel.
3. Leave your entry link in the comment section.

THREE lucky followers will get THREE mystery gift.
(Qada' 3 bulan. Paling banyak aku buat ni!)
 
Stay tune on 25th October 2011 at 9.00am,
to know who got lucky!


60 holler:

Ely Hasrul said...

bila ko nk circle aku? leh aku copy paste aje hahhahaha

kemang~ said...

aku dah kena circle dah aritu..hihi

biqque, off topic sat

buleh x kaver jaipur dlm mase sehari ? nak gi hawa mahal , jal mahal , amber fort tu dlm mase shari..then esok tu mebi gi jodhpur..ke guane? lalu jal mahal kalo nak gi amber fort kan?


*help biqque* plis !

fatt said...

cepat cepat...ada org nk wat giveaway ni...ko kasik hadiah tix g delhi la biqque! :D

AKO @ retna said...

ok, ako JOIN!!

http://anakomak6.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Cik Bunny said...

join
http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

BlueEwoke said...

ha a la..apsal aku pun takde kene circle nih..nak glamer gak..kan skin kannnnnnnnnnnn.. ??

INI TIDAK ADIL!!! (tetiba je hahaha)

Nana said...

join

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

fieda said...

join

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

bdk2 @ John said...

patut ke aku letak? aku jarang kene lucky draw nih! Bencikkk!!!

AnaLyana said...

dah join..:)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Nida said...

Join dan terus join walaupun tak pernah lagi di blog ini..hehe

Moga-moga kali ini ada rezeki... ameeeeeennnnn (Insya Allah klu ada rezeki akan dialamatkan ke Malaysia... :) )

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

id follower: Nida

tq:)

Diana Diane Teo said...

Biqque, can I use my previous post or should I create another new post? Hahahaha...:P

Biqque said...

nampak sgt ko ignorance skin, u've been circled before!

kemang, bleh...tapi kena betul2 plan la...kitorang dpt pegi 5 tempat in one day, WITH baby and stroller, so korang boleh buat nyer lah! :D

fatt, hahahaha tiket kapei terobang kena photo challenge jer hahaha!

na, u pun akan dicirclekan dikendian hari! hahaha!

bdk2, hahahahaha sbb tu aku buat, sbb aku tak penah lucky punnnnn!

diana, u can copy and paste, but the title should be new :)

the rest, semoga berjaya ye!

Liz Rohaizat said...

masa photo challenge, kan ko ada minta reader vote kan? yg tu dah pilih ke?

BlueEwoke said...

Nak cop muka kene circle utk bulan November Lucky Follower yek heheheh (tak malu)

Nazayiena said...

join...
http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

fatt said...

aku tak sabar nk tunggu photo challenge taun depan....tahun ni aku observe dulu...kiikiki....

The Giveawaystuff said...

wa join
http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

fiQ'Ra said...

join jgk! hehe

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

tqvm~~

Lin Azlina said...

jaoin lagi ni

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Alycia said...

join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

tq ;)

shah_rule said...

btol cakap bdk2 tuh,patut ke aku hanto skali nie~ haha jarang jugak menang lucky draw nie~ haha masuk competition pun jarang nak menang~ haha
gempak la biqque rupe2nye slalu buat giveaway~ haha yup nak tiket nak tiket!!! haha :-)

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

mcmn nak circle n nak copy pic tue.....xberjaya pun....

fatt said...

yenadeyy! aku cuba method ko kasik takleh ni...cer ko buat spesel entry pasal ni bleh? skali gambar sume...aku pakai ms word 97 takleh ni ha...dia copy link je..kalau click link tu dia redirect ke blog...tp klu link tu dah rosam guane? arghhh aku pening....stori cepat

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

TQVM

~diAhOntHeblOg~ said...

http://diah83.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Cempaka Kuning said...

CK join.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

shidasyakirin said...

join
http://loveblogcontest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Janggel said...

alamak tu macam gambar aku je Biqque???????

Biqque said...

hahaha sape tak lucky pun kadang2 bleh lucky :D mana tauuuuu.

dunia, kena printscreen, patu letak kat paint, then crop, patu bulatkan guna tools yg ada :D

fatt, mcm ko sedia maklum, entry tu dah kuar pun.

janggel, U'VE BEEN CIRCLED! HAHAHA!

Jaa said...

join

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

khai said...

Join.

http://khai-contest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Zie said...

join

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Si Petite said...

weehoo nak jugak :P

http://patheticpetite.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

mama tisya said...

hrp2 bertuah

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

wandmcontest said...

hope I am lucky..

http://wandmcontest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

NADYA ANWAR said...

marina.. aku dtg cuba nasib lagi yer ;p

ni link aku :

http://nadsweetstory.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower-contest.html

Cute MuM said...

Cute Mum join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

TQ

azelyusoff said...

joining!!1

http://24-7nay.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

join.......

Lelord said...

join gak

http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

AKO @ retna said...

wah x sabar nak tgu result, macam ramai plak yg join kali ni :p

syabass!!!

Golden Rose said...

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Nani said...

hihi~ klau saya join, tuan blog tk mrah kn. =]

http://litelitecra2y.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Ely Hasrul said...

Na, aku nk jadik cth circle sbb aku nk copy paste aje masuk contest hahaha gara2 bongok xtau circle sdr. ko ingat napa aku kawin dgn org IT? sbb aku xreti buat sendiri la bende2 cengini hahahhaha

Ely Hasrul said...

BIQQUE??? AKU DH PENAH KENA CIRCLE??? KO TIPUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! APESAL AKU XTAU???!!!!!!!!!!!!!!! ARRGHHH TAK ACIII!!!!!!!!!!!!! TAPI XPE SBB AKU TAKKAN MASUK SBB KALU AKU XMENANG AKU MARAH HAHAHHAHAHAH

kang xpasal2 ko kena bg consolation price hahhaha

Biqque said...

skin, MEMEYYYYY LEEEEE! aku blasah ko nak? sila rojoq lucky follower bulan july.

http://biqque.blogspot.com/2011/08/result-biqques-july-lucky-follower.html

BULAN JULY OK! TAK KE BARU TU? *piap*

yang lain, masuk list! lagi? lagi?

Qienah said...

JOIN

http://einah-contes.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

SYIMA said...

syima join

http://syimanakhadiah.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

ieyka02 said...

kite join gak..

http://ieyka02.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

GoJeS said...

kami join

http://kamidancontest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

ALVAS-87-CONTEST said...

join..


http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

nasyabella said...

saya joiin :D



http://nasyabella.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Biqque said...

ok, total semua dah ada 36 orang! mari mari mariiiii :D peluang masih terbukaaaaa hahahaha!

NEENA said...

join..

http://akusukercontest.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Darling Ninie @ Mama Comel said...

Ninie Join...

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn joined...

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/10/biqques-october-lucky-follower.html

Biqque said...

wokeh! habis sudahhhhhhh :D

39 orang semuanya ye! tenkiu i lap uuuuuu!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog