Nuffnang Latest

Monday, October 31, 2011

Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

Ok! Do you know about this? If you don't, DO IT NOW!


Go to this site "Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011" and nominate yourself or your friends, accordingly. Untuk geng-geng travel, sila nominate sesama sendri, mana la tauuuuuuuu, bleh dapat award! (Takpe, pasang je impian macam nak beli tiket gi Europe ye?)

Thanks to my dear friend/reader who has nominated me earlier. (No wonder la aku dapat error!)

Note : *Blogs only need to be nominated once to be in the running for a category, therefore if the message "This field requires an unique entry and [blog URL] has already been used" appears, do not worry as this means the blog has already been nominated.

6 holler:

Ely Hasrul said...

wahh dh ade org nominate ko ke? xjadik aku..

shah_rule said...

undilah saya!! wah ttbe berkempen~ masuk biqque mane tau ade rezeki~ hehe

fatt said...

aku slalu tgk ada trafik nuffawards ke blog aku. apakah ini bermakna blog aku ada org nominate? @__@

oh tidak...aku takmo publisiti...sape punye kerje ni!!

Biqque said...

skin, nominate jer pun, ko ingat senang nak lepas juri2 tu? dah lepas kang, voting system plak hahaha!

shah_rule, kita undi pati cap ayam ok!

fatt, sapa2 pun pun nominate, so ko tau ke tak, if orang dah letak, mmg ada la tu :D

fatt said...

kan...yakde mknanya klu saingan dasat.kita ni blogger marhean aje..sobs sobs...tp hadiahnye ape eh?

Biqque said...

entahhhhh hahahaha! kawan aku yg bgtau benda alah ni...

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog