Nuffnang Latest!

Monday, October 31, 2011

Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

Ok! Do you know about this? If you don't, DO IT NOW!


Go to this site "Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011" and nominate yourself or your friends, accordingly. Untuk geng-geng travel, sila nominate sesama sendri, mana la tauuuuuuuu, bleh dapat award! (Takpe, pasang je impian macam nak beli tiket gi Europe ye?)

Thanks to my dear friend/reader who has nominated me earlier. (No wonder la aku dapat error!)

Note : *Blogs only need to be nominated once to be in the running for a category, therefore if the message "This field requires an unique entry and [blog URL] has already been used" appears, do not worry as this means the blog has already been nominated.

6 holler:

Ely Hasrul said...

wahh dh ade org nominate ko ke? xjadik aku..

shah_rule said...

undilah saya!! wah ttbe berkempen~ masuk biqque mane tau ade rezeki~ hehe

fatt said...

aku slalu tgk ada trafik nuffawards ke blog aku. apakah ini bermakna blog aku ada org nominate? @__@

oh tidak...aku takmo publisiti...sape punye kerje ni!!

Biqque said...

skin, nominate jer pun, ko ingat senang nak lepas juri2 tu? dah lepas kang, voting system plak hahaha!

shah_rule, kita undi pati cap ayam ok!

fatt, sapa2 pun pun nominate, so ko tau ke tak, if orang dah letak, mmg ada la tu :D

fatt said...

kan...yakde mknanya klu saingan dasat.kita ni blogger marhean aje..sobs sobs...tp hadiahnye ape eh?

Biqque said...

entahhhhh hahahaha! kawan aku yg bgtau benda alah ni...

Subscribe To This Blog