Nuffnang Latest

Sunday, October 16, 2011

RWC 2011 - Final

WOOHOO! 

France has thru, now All Blacks killed the Wallabies! Puas hati aku! Though they were bleeding like hell, it's ok, for the sake of their country. McCaw, Nonu, Weepu, and the rest, you go boys! For Cooper, booooooo! Hahaha!


All Blacks gonna face France in the final! It will be a strategy vs physical game, I must say.


Both team went to final for 3 times, but All Blacks won once, while France never got lucky, yet. With 110%, I bet All Blacks gonna win this year :D Fingers cross! Tadah tangan doa.

12 holler:

Ely Hasrul said...

aku tgk gak tadik, dua2 semis aku tgk tp dua2 game aku ttido 10mins before abis.. cesss

3plepl8 said...

tahun ni world cup all blacks yg punyaa...

Biqque said...

exactly! without doubt! :D

bilakah nz lagi???

Cawan said...

airtu mase kt CHC kot diaorg ade fight, aku tgk live tv sampai abis game.. frech kalah.. ho hoooo..

so berjumpa la jugak final ni..

dh bleh agak sape menang.. haka dance!

Cawan said...

ok dh jumpe,

24/09 - 20:30
New Zealand 37 - 17 France

perlawanan kat Auckland..

Biqque said...

cawan, mmg diorang penah jumpa masa kat group dulu...so kira ripit game la ni hahaha!

Cawan said...

game final ni kalo dh convert time - Ahad, 4 Ptg Malaysia.. damn! aku nk kena layan tv online laaa mcmgini!

Biqque said...

ha sian ko keje ahad kan? ish...tgk live online tau!

Nida said...

Salam..

Memang mengharapkan All Blacks menang.. semalam pergi Fans Zone di Auckland.. mak oiii, punyalah happening, balik rumah anak-anak terus conteng muka (sebab ramai sangat yg beratur nak conteng free)..hahaha

Tadi beli bendera All Blacks utk letak kat kereta... kadang2 geli hati juga, org kiwi pun tak sesemangat orang Malaysian di sini...

Apa-apapun really hope All Blacks will win... Go All Blacks go

(suka McCaw dan SBW... Nonu pun suka.. semualah suka...hahahaha)

Biqque said...

nida, kitorang pun beli bendera All Blacks letak kat atas lemari tepi TV! hahahaha!

wah syok la u duk sana! mmg, ramai m'sian duk sana jadi kiwi tegar hahaha! if i punnnnnnnn...tgk final tak?

Nida said...

Tiket mahal sesangat... tengok kat Fans Zone je kot... tapi tengok keadaan cuaca dulu.. tak pun tengok atas katil sambil berselubung dan makan pop corn..hahahaha

Biqque said...

ha tu la nyer kan, kitorang mmg tgk kat dpn tv je la sambil hentak2 kaki! teruja ok!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog