Nuffnang Latest

Sunday, September 4, 2011

Teaser PHOTO CHALLENGE BALIK RAYA 2011

AMACAM?

DAH BANYAK KE GAMBAR YANG KORANG AMIK?

Mencabar tapi menarik kan? Kan? Meh sini nak tunjukkan skit teaser, salah satu challenge yang aku dah siapkan :D (Satu je la...kang tunjuk semua kang, kalah plak tuan tanah hahahaha!)

1)Blogger bergambar sebelah/dengan polis sambil makan kuih raya. Kalo polis tu tengah bertugas dan tak leh makan, korang je yang makan. Tapi kalo polis tu makan skali, bonus disitu.
- Ye, aku paksa polis tu makan kuih raya tau takkkkk! Siap kuar dari keta polis tu haaaaa! (Saje buat gambar cam ol skol skit, macam tahun 80an kan? Nasib baik takde helmet putih. Hahaha!)

A) Setiap gambar MESTI ada Blogger.
- Macam tak kenal, itulah saya...bersama abang polis berpangkat lans koperal...namanya telah dirahsiakan kahkahkah!
B) Setiap gambar MESTI pegang/letak/lekat kertas A4 tulis "PHOTO CHALLENGE BALIK RAYA 2011".
- Ada, adaaaaa...nak angkat tinggi-tinggi pun takut ko! Kang ada yang tido balai...
C) Setiap gambar MESTI kena pakai baju raya.
- Ha, tu baju raya aku beli kat jalan TAR before balik kampung. MasyaAllah punya la ramai umat manusia kat jalan TAR tu!

Ha, tergugat tak??? Aku dah cakap, bleh buat punyerrrrr...senang jer! Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat comment slot ni. Okeh?


Originated by Sekupang Team.

10 holler:

AKO @ retna said...

wah konpom dia dah byk dah bergambar ni....

Biqque said...

ako, actually banyak challenge bleh dibuat sekaligus after one and another...tu yg jadi cepat tu :D cuma challenge yg di luar tabi'e je yg kena hari lain skit hahahaha! tak abis lagi ni, ada dua lagi...haihhhh...

fatt said...

aku sekeping pun tak amik lagi cane ni wei?? Y___Y

aku baru perasan ko tukau header...kretip gmbr nih..pakai baju ala2 eskimo tu yg mahal :)

Biqque said...

sempat fatt, ko blasah je yg lain2 tu amik sekaligus :D

header ni experimental project guna white room...aritu aku dah tukar skali (yg pakai kepak hitam tu), this one paling latest. aku mmg suka jaket eskimo yg hooded bebulu camni :D kalo kat mesia leh pakai selamba je jalan2, mmg aku pakai dahhhh!

Ely Hasrul said...

ko tau.. sume polis xmo bergambo dgn aku hahahhaa... sume takut kalu gambo masuk fesbook hahaha

kemang~ said...

byk lagi x siap niiiiii...

BlueEwoke said...

sahut jangan tak sahuttttttttttttttttt...the more the merrier..mari mari!!

Sapa2 yang tak siap lagi tu, jgn risau, ada 2hari lagi tuk siapkan...hurry!hurry!

Liz Rohaizat said...

wah.. wah... biqque tunjuk satu gambar je. hehehe..

aku tinggal lagi satu challenge ni. takpe la.. malam ni aku nak try tgk Supermak.. kot2 dpt ilham nak jadi superhero raya.

tak sabar nak tgk gambar org lain sbnrnya. best pulak buat challenge nie

BlueEwoke said...

Caya lah Liz, memang best pun buat challenge nih. Menang kalah memang belakang kire, tp keseronokan menyiapkan nye, dan kerjasama ahli keluarga nk tlg kita tu part yg paling best. Dan yg paling ultimatum sekali bila semua org post gambar masing2, confirm ada yg gelak sampai jatuh kusi, mcm2 jenis ada nanti hahahaha..

Biqque said...

aku punya dah siappppppppppp! ha jaga jagaaaaaaaaaaaa! hahahahaha!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog