Nuffnang Latest

Sunday, October 31, 2010

Status Profil FB Yang Kelakar

I dapat email pasal status FB yang super lawak. Ramai dah tau pasal benda ni, tapi lepas I google pembikin status-status FB lawak ni, si Giant Polar, banyak lagi yang dia buat sebenarnya. Tapi yang paling kelakar ialah :
1) Sultan Mahmud 2) Puteri Gunung Ledang3) Tunku Abdul Rahman Terbaru yang dia buat pasal Sin Chan. Hahaha! Lawak gile!
**Semua gambar diambil dari blog http://funny-profiles-story.blogspot.com/. Credits to Giant Polar.

7 holler:

winter gurl said...

ic ....memang lawak ....tp jangan la guna/ buat lawak kat nama and gambar Tunku Abdul Rahman ...tak baik ...

Biqque said...

ya, that was fun...but for tunku, no comment :)

Ely Hasrul said...

part pgl tu lawak.. tanpa syarat ramai gile yg like hahha

AKO @ retna said...

hahah siyes i baru tahu bila u mention kat sini...
b4 ni ada gak dapat email but x interest nak tahu details.. then i tgk kat entry u, terus i klik the link..

menarik tapi kan they all buat lawak camtu ehehe x kena saman ker? I mean sebab derang pakai gmbr n nama2 org2 tersebut.. just query hhee.. ke derang dah minta permission..

but still buat i gelak pagi2 nih..

Biqque said...

haah skin, yg pgl tu lawak gile...

ako, tah la, tatau plak orang tu kena ke tak, tapi i rasa dia tak mintak la kot permission, nak mintak kat sapa pun hahahaha...tengok la, sok2 masuk la berita nih :D

debyG! said...

aku dok baca dari hari tu.. it's funny. tapi ada part aku rasa tersentap.. cam x baik tau... hehehe

tapi ShinChan tu mmg kelaka... hahahahaa...

Biqque said...

part tunku tu ek? yg tu cam lebih2 skit la kan...

sinchan ngan pgl mmg kelakar ar...

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog