Nuffnang Latest

Monday, October 18, 2010

Seoul, Korea Trip CookBook

Ok...before you guys say anything, I need to admit that this Trip Cookbook is the simplest that I have designed. I don't know why...at one point I have too many ideas to shower on but at another point, I have none. So, I'm confused.

Trying to find a suitable concept for Korea, and finally, I chose Autumn. Besides, orange is the only color left unused. Haha!

Front Cover

Back Cover
Itinerary? In progress...watching Secrets of the Taj Mahal now :)

8 holler:

BlueEwoke said...

huhuh cover dh siap!!!! Cun..sangat sesuai dengan tema korang nk p time autumn...

Tu la..best jugak layan pasal Taj tu..tau2 je kite nk sampai sana tak lama lagi huhuhuuu...

Lily Riani said...

lawa....i ada travel book korea from the KTO, nak pinjam?

i tak beli DK eyewitness from korea sebab diarang tak buat pung...

Biqque said...

rajin nyer la u beli2 lily, kitorang ni sume buku buat sendri :D

na, abih reka dah daun2 gugur tu...penyudahnye, i tinggal camtu je. malas dah! yes, taj mahal!!!

Lily Riani said...

ni i dapat free ler... dulu i suka baca buku cite but now malas so i beli buku travel, at least i ada ler baca sikit2... now jadi collection.

i leh pinjam kat u, then u kaput brochure and map bila u sampai sana for me. ehhehhe since i pegi in april

Biqque said...

ok, nanti i amikkan map and brochure for u...but to tell u d truth, i tak jalan merata this time sbb ada 2 full days je :( waaaaa!

Traveller's Anatomy said...

biqque, if u like history and political issue between south and north korea, i suggest pegi DMZ dekat border north korea. Worth visiting!!
Shopping kat Namdeamun adelah sgt best!!! Have fun...

Biqque said...

byya, memang nak pegi, tapiiiiiii sebab tak leh amik gambar kat border, i jadi tak puas hati...stakat amik gambar dlm bas, dlm meeting room, tak teruja la...nyampah kan...

Traveller's Anatomy said...

yela, sensitip area tuuu....kitorang amik gmbar army pon curi2 n takut2, takut xleh balik msia huhu...

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog