Nuffnang Latest

Friday, October 8, 2010

Panggilan Semula Proton Gen2 & Satria Neo

Huh? Waja dah, Savvy dah, skarang Gen2 dengan Neo plak?

Panggilan Semula Proton Gen2 & Satria Neo
Semalam, pembuat kereta nasional itu membuat panggilan semula sukarela Gen2 dan Satria Neo yang dikeluarkan antara 2004 dan 2008 disebabkan kerosakan "clock spring" yang boleh menjejaskan keselamatan.

Panggilan semula sukarela itu, yang menjadi sebahagian daripada program Jaminan Kualiti Global, melibatkan 15,911 (dua peratus) daripada 660,000 kereta yang dikeluarkan dan dijual dalam tempoh empat tahun.

Komponen "clock spring" menghubungkan suis dengan beg udara ke radio, hon dan kawalan "cruise".

To Deb, Zaff, Opie, (sape lagi ar?) keta korang kena tak? Kang tak pasal-pasal hon bunyi sendiri kang...go, go! Mintak ganti keta best-best skit!

5 holler:

3plepl8 said...

hon bunyi sendiri xpe lagi. kalu airbag bukak sendri bila tekan hon atau nak on radio, lg parah. xpasal2 belon meletup dpn muka.

Biqque said...

ha kannnnnn!

BlueEwoke said...

hahahaa..sakit jiwa betul la diorg nih..ish ish..Honda tak de recall ke? kot2 la kite leh tukar apa patut..dh tua diorg tu hahaahha

debyG! said...

ha.. keta aku kena la.. aku rasa nak mintak tukar keta baru trus bole (oppss.. mintak keta aku aka Jojo x dgr)! gila babe! keta aku tu tahun 2004! ni 2010 baru depa nak citer. giler!!!!

ni aku voluntarily nak gi anta ni.. aku nak mintak tukar hon lori and new cd player skali.. ko rasa2 depa nak bagi tak?

Biqque said...

na, honda kalo recall, mmg mintak yg baru la hahahaha!

deb, tu la, gile lama baru nak panggil...

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog