Nuffnang Latest

Thursday, October 14, 2010

Ady Putra Is The New Johny Depp?

Yap! Yap! Yap!

Watched Chinta again tonite @ www.tonton.com.my
and I can't get enough of him :)

I noticed that he looks REALLY good from this view...don't you think so?

Haihhhhhh!

10 holler:

Lily Riani said...

i soooo agree... has always like him/his acting. but cite ni dia cam cool macho sesangat!sukaaa

Biqque said...

i dari dulu suka dia tapi i HANYA suka bila rambut dia camni :D

(melting)

Liz said...

woohoo...layout baru...cantiks! maklum la. lepas ni lebih banyak lagi audience kan? ihik ihiks...
(sorry bukan comment pasal Ady Putra..)

Biqque said...

hahahaha siut je fara!

3plepl8 said...

ayam kt dlm peti ais ada 2 ketul lagi...(opps bukan comment psl ady putra jugak)

BlueEwoke said...

hahahaha..tak bleh blah ayat si sang suami * ayam kt dlm peti ais ada 2 ketul lagi* kah kah kah kah...

Eh u ada tengok tak citer cerekarama Sabtu 2-3 minggu lepas raya tu, Ady Putra belakon ngn Umi Aida..dia rogol umi aida oooooooooooooooooooooooooooooo....baik u p carik....hahahahahah

Biqque said...

huh??? rogol???

sat........

masa tu rambut dia cam dlm cite ni ke tak? itu yg penting :D

BlueEwoke said...

tak silap i rambut dia mcm ni jugak..dlm citer tu dia cam gengster2 jahat sikit..huhuhu

Laney said...

asal aku tgk muka dia ni cam nasir bilal khan jek? haha

Biqque said...

rambut panjang?! (melting)

laney, ko jgn la divert kan perasaan suka aku pada geliiiiiii!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog