Nuffnang Latest

Tuesday, October 26, 2010

Malaysia's Hop On Hop Off Bus

Is this how Hop On Hop Off bus should portray our country?
(Small HOHO icon but big babyGap advert.)

If I were a traveler who visit M'sia, I wouldn't know what bus is this...
I would have ignored this bus and waited for a tour bus, I think...till night? Hahaha!

I don't think other countries do this. Do they?


7 holler:

AKO @ retna said...

u mean sebab x nmpk mcm bus tour eh? hehehe... dia ada byk jenis bus , rite? konsep i mean... ada bus yg takde bumbung.. ada bus yg 2 tingkat like mcm kat spore tu.. ada bus yg mcm bus biasa jer ..

Biqque said...

its more on the look la, cam tak kena la...kot la nak buh gambar tempat2 menarik kat mesia ni ke kan...ni gambar babyGap...

BlueEwoke said...

hahahah patut taruk la, Kicap Tamin nye ad ke..ok gak..baru la Malaysia namanya...huhuhuhu

Liz said...

Hahaha...kicap Tamin. Saya setuju! Sedap tu kicap tamin...
Belilah barangan buatan Malaysia.

Ely Hasrul said...

maksud ko bus tu tak melambangkan 'malaysia' kan? hoii sumpah aku xtau tu HOHO bus! hahahaha.. kicap tamin tak cukup budget nk buat ad la kot tp prefer tourism mesia punye ad la kan.. tunjuk sawah padi kt sekinchan pon bagus haha

Biqque said...

kicap manis kipas udang laaaaaaaaaaaaagi sedap! hahahaha!

sawah padi? hahaha! bleh2...ko tau tak, beras pun kita import dari thailand and vietnam!

Lily Riani said...

yg i nampak ada logo msia etc... nih baru ler... i guess they are not making money so have to find a way to sustain... apa lar... duit gi mana u wonder huh.

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog