Nuffnang Latest

Friday, October 16, 2009

This Is It! A Must See For MJ Fans!

Confirmation ID : XXXXX
Title of Film : This Is It
Cinema/Location : GSC KL-Mid Valley Megamall
Hall : 1
Show Date : Sat 31st Oct 2009
Show Time : 11.00AM
No. of Tickets : 4
Amount Paid : RM50.00
Seats : C07, C08, C09, C10
Payment Type : Maybank2U

Dah plan dengan Na. Sanggup tu beli awal-awal! Dengan internet line slow, YM asik disconnected, tatau nak pilih seat, time tak sure, terketar-ketar tekan button Submit, tunggu TAC no. plak, tah apa-apa! Hahahaha! Harap-harap best la movie ni. Luv u MJ!

8 holler:

Ely Hasrul said...

hoii xajak~!!!

biqque said...

ko nak tgk ke skin???

Cawan said...

yeah! aku suke..

- tp History Tour - Live in Kuala Lumpur aku xde copy lg.. :(

biqque said...

ada cawannnnnnn nanti kita cari k!

dibitz said...

pergh ko mmg no.1 fan!!

BlueEwoke said...

yes berjaya jugak..huhuhuhu.i tak sempat transfer duit kat u lagi..nanti time p tengok la i kasi u cash ye...:D.

biqque said...

hahaha dib, tatau la movie apa diorang buat tu...

na, okeh!

Zaff said...

mak ai.. pukul 11 pagi? gile awal tgk! kalau i, takdela sanggup bangun pagi on weekend. hehehehehe.. kitorg pun dah beli tiket, kat TGV Sunway pukul 9 malam.. :D

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog