Nuffnang Latest

Tuesday, October 27, 2009

Apocalypse : The Second World War


I have never EVER seen a series of war documentary like this. A six-part series of World War II that reveals the very first hand info, live from the war floor. Say no more, if you have watched it, i bet you have dropped your jaw to the max! Am I right? (I'm still wondering how those reporters from each side tak mati terkena bom ke peluru sesat ke apa ke...kan?)

Well Done NGC!

6 down, no more to go...hmmm...

Butttttt...there is one coming episode, particularly show a footage shot by Eva Braun (his half) that reveals Fuhrer's planning to conquer Europe on 9th November at 7PM (UK time). Yes!!! Yesssss!!!

7 holler:

BlueEwoke said...

I geram sebab tak dpt tengok!!!Tiap2 kali i tukar NGC, ada org kacau nk tengok benda lain. Nak tau citer ape? Geng Bas Sekolah, tak pun Adi dan Ayah, tak pun Hagemaru!!! Macam hampeh *&*(%^&*(*&^%$%^&* , pastu dia leh ckp , "citer dah lama..apa perang2 nih.." ade ke patut biq?? ada ke patut?????

biqque said...

tak patuttttttttttttttttttt...

"apa beza
geng bas skolah yg tunjuk jari telunjuk terbalik tu"
"hagemaru muka bulat cakap sukati dia tu"
"adi dan ayah yg mempunyai ayah yg bodoh tu"

dengan WW2?

BANYAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BEZANYA TAU!

Zaff said...

i dgn opie memang suka tgk cite ni.. semlm dah last episod. agak2 ada tak diorg buat dvd? kalau ada bestnye! nak suruh opie try carila..

BlueEwoke said...

tak pe balik nanti, i nk suh dia cari kat torrent sampai dapat!!!!! tapi nasib dia nyampah tgk yg perang2 dulu kala jek..kalau semua NGC series dia tak tgk..memang i suh dia beli tv dan astro sendiri hehehehehehe..

biqque said...

zaff, dvd i tak sure tapi torrent mmg ada la...

ha na, download! tgk!

Ely Hasrul said...

ok aku lost. hehehehe kalu papi bukak aku tgk. kalu tak pilihan aku channel crime scene which is smpai skang papi xmo add subscribe menci!

Cawan said...

eh ape ni, hagemaru pun ade dlm ni..

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog