Nuffnang Latest

Monday, October 12, 2009

Muzium Seni Asia, Tugu Negara & Istana Negara

Have nothing to do?

Find something to do!

Come, know your own country!




So...who says it isn't fun snapping pictures in Kuala Lumpur? Tips : Find interesting places (fine, if it isn't fun also ok), find interesting friends (to replace the not so interesting place just now), and find interesting posts (it's a must, to show how interesting the time or place is). Example? :D

7 holler:

Ely Hasrul said...

hahahaha kalu sami nmpak nih kompom dia pon nk buat bende sama.. dah la dia panggil sharul C aje ahhaha

'C!!'..

BlueEwoke said...

ye sangat betul...kalau betul combination yg disebutkan, tempat bosan pun jadi best..hahahahah...

mari kita practice lagi ...

biqque said...

ye na, kena practice lagi! persiapan setahun ni! ahahaha!

debyG! said...

yes.. tips ko bernas skali.. esp kawan2 yg menarik tuk ganti benda yg x menarik! hahahaha

tapi aku kecik ati... misi mencari agong aku xde.. xpe... nanti laaaa (dgn jelesnya..huhu..)

babe... lake club, butterfly n birds park n byk lagi x cover ni...

jom?

biqque said...

ala aku 'ter'lalu dpn tu...tak payah kecik hati, tak best mana pun deb, best lagi tugu negara kita tu! haaaa!

ha babe, tempat2 lain tu, bleh cover bila2 masa je! a finger snap, sampai la kita ke sana! hahaha!

dibitz said...

next mission... gambar kekeluargaan kita nanti...

biqque said...

ok on!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog