Nuffnang Latest

Monday, October 26, 2009

Momo ke Mimi ke Meme???


"AYANG! MANA U DAPAT ANAK KUCING TU???"

"Tah...I bukak pagar, dia datang siap nyendeng-nyendeng manja..."


Alalalala...tomey nyer kaler tah apa-apa! Mulut bising, suara kuat! Tapi playful and sangat manja. Kaki depan and belakang belah kiri je pakai stokin. Patu mulut sebelah je kaler putih. Unik gak la. Kitorang kasi makan and minum, siapkan kotak. If dia tetap kat situ 2-3 hari, memang rezeki dia la kitorang bela. Tapiiiiii...kat luar je la ye...sebab mau kena buli ngan Kiki ni if duk dalam...but she such a survivor la sebab sekecik tu bleh jalan merata kat PUJ 4 tu sampai ari ni.

Lari sana, lari sini...sihat la tu sebab suka je...
Suka ikut and gesel kat kaki hubby...
Saiz dia sama macam bila I jumpa Kiki dulu...
"Nak kasi nama apa ayang? Dia betina ni...Momo?"

"Macam Mojo plak...Mimi...?"


"Ha, suara kecik kuat macam Mariah Carey, bleh gak...tapi budak opis I nama Mimi, tak best..."


"Meme...macam Memey tu..."


"HUH???!!! NAPE NAK MEMEY???" nada tak suka benci meluat marah.

Gelak gegila...
"...nape...u ada problem ke ngan Memey tu..." gelak lagi...

Diam and terus tengok tv...hmph!

5 holler:

Ely Hasrul said...

seb beik tak suggest nama min.. hahahahhahahahahahhahah

ya allah mata biruu comelll

biqque said...

biru tu aku rasa sebab flash la...tipu semata2 tu...hahaha...

dibitz said...

i tatau nak komen apa... nak gelak aje part last2 tu hahahahahahhaa....

3plepl8 said...

go meme go!

biqque said...

sebab dia jumpa dulu, tu kucing dia, sbb tu kasi nama meme...blasah...

hahahaha!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog