Nuffnang Latest

Monday, October 26, 2009

It's My Business III


IBM nak buang duit...so IBM hantar semua orang (batch by batch) ke Pullman Putrajaya. Aktiviti cam haram, dah macam amazing race (kena makan asam jawa sekampit, wasabi segenggam, peria pahit 3 tongkol, KOBIS SEPARUH sebesar kepala hotak). Memang kena kutuk kaw-kaw sebab salah dua challenge kena solvekan rubic cube and sudoku. Bodo! Itu permainan orang genius je la mangkuk!

Pullman Putrajaya

The TOP Teambuilding
The pool
The room - Jasmine

The activity

The wrap up

The after program

6 holler:

dibitz said...

cantik la tempat ni..

btw, i play sudoku... but i'm no genius oso watt..

biqque said...

cantik gak dib...bleh la nak getaway kejap kan...

ha kalo camtu, u mmg terer math la...I HATE MATH!

Ely Hasrul said...

hoii beshnye xtau plak aku ko bergembira kat situuuu

huh aku lagik la lembab nk main2 bende gitu

BlueEwoke said...

macam best tempat nih..suka nye kolam!!!!!!

maths? ..memang benci tahap gaban. I cuma tau + - * dan / jek, kalau suh kuasa 2, kuasa 3, ape segala kuasa2, i jadi bengap kejap..hehehehe

biqque said...

ha na, nak photo session kat sini cun weh!

jgn kata kuasa dua, +-*/ punnnn i tak suka! i suka % je sebab leh discount masa shopping :D

elly mustafa said...

waaaahhh..lawa nyer bedroom dia...suka..suka..

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog