Nuffnang Latest

Wednesday, October 7, 2009

Phuket-Krabi-KohPhiPhi Tour Cookbook!

Trip Cookbook datang lagiiiiiiiiiiiii! Ok, kali ni, kitorang nyer edition is "Double Date". Sebab apa? Sebab yang pegi adalah hubby and I, Na and Chawan. Apa yang kitorang akan buat, kitorang akan pegi ke Phuket, then naik boat ke Krabi, dan pegi ke Koh Phi Phi. Sessi jelajah 3 tempat ni akan berlangsung pada bulan November ni, selama 6 hari (ok, setelah dibetulkan oleh Na, 6 hari sebenarnya!)
Front Cover
Back Cover
P/S: Amacam Na, ok tak? Isi dalam cam biasa la, tunggu berita dari u and Shahrul, suamiku...hehe!

8 holler:

BlueEwoke said...

SANGAT CANTIKKKKKKKKKKKKK...I LIKE!!!!!!!! WARNA TEPAT SEKALI, DAN JUGAK GAMBAR2 TU...

TAPI...kite pegi 6 hari laaaaaaa..bukan 4 hari... 19-24 November 2009. heheheheh..

biqque said...

hahahaha sukati je letak 4 hari! mmg i tak ingat tarikh pun sbb details takde kat i...

cantik kan bunga frangipani tu? i rasa seksi uuuuuu!

BlueEwoke said...

bunga tu memang seksi pun...i makin teruja nih....

Ely Hasrul said...

jgn lupe check dgn jabatan kaji cuaca bese low season tuh.. aku g krabi aritu end oct tgh on off ujan.. kang xbesh nk g phi phi.. phuket magnet jgn dilupa sekian

biqque said...

ko gi oct mmg low season skin, kitorang nak gi nov, memang best time to visit pun...cuma dengan global warming ni je yg akan menidakkan kecerahan itu...maka kita redha aje ler...haha...

magnet? ko dah ada kan? oooo phuket...okeh! dilupa jangan.

debyG! said...

have fun babeh... must do islands hoping. i love phiphi!kalo rock, ko bg shahrul rasa "thai massage". aku siap paksa nan buat that massage n check whether she really massaged that part... hehehhehehe...

xyah bazir gi tgk Drag queen show.. tapi kalo tiger showwwwwww.... aku sukaaaaaaaaaaaaaaaa... hahahahahah

Ely Hasrul said...

oooii massage tu kemestian kalu hasrul hahahahaha.. aku nk phuket.. krabi xmo..

biqque said...

deb deb...hahaha! kitorang dah tekad (pergh tekad tu) nak buat/masuk benda2 yg erotica d amour ni...hahaha! nama pun pegi double date...

massage n tiger show, harussss! (astaga)

k, phuket satu ye skin...hai, ko bila lagi nak beli magnet kat aku...asik akuuuuuuuu je...hahaha! pegi la jalan2!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog