Nuffnang Latest

Monday, October 26, 2009

Spa Perm To Dreadlock?


Yup...buang duit lagi...bosan dengan rambut straight, I sengaja nak perm kan rambut. Ingatkan nak buat biasa-biasa je...stylist tu suggest buat spa perm. Sebab spa perm ni guna air instead of letrik (digital perm guna letrik). Tah la, sukati ko la. Apa I tau, nak "curl" je. Stylist tu siap tanya penah tak pegi Thomas&Guys sebab muka I familiar. Penah la pegi sekali potong fringe, tapi dah lama. Takkan la ingat lagi...

Masa buat spa perm ni, budak-budak kecik yang masuk gunting rambut sume gelak-gelak siap cakap "chi sin" kat abang dia. INGAT AKU TAK PAHAM DIA CAKAP AKU CAM ORANG GILE! Hahaha! Memang pun, cam alien dah...I sendri pun gelak.


Skali hamik ko!!!
Dreadlock dia kasi aku!!!

Bukan spa perm dah ni, SPA SPERM tau!!! Rosak rambut aku...dah macam ammah letak taik lembu kat rambut yang biar sampai keras tu...owh no...how am I going to live with it...

8 holler:

BlueEwoke said...

uishhhhhhh rambut utk trip akan datang ke??? hehehhe

biqque said...

alasan la konon supaya senang srabai2 tak yah blow lepas mandi laut ke nak kluar ke apa ke...

ha amik! mmg serabai+serabut+kusut+gumpal sume ada!

dibitz said...

biq!!!!!!!!

what..
happened...??

ni yg malas pi salon dah ni..

debyG! said...

anak sapa la ni.. lalalalala...

biq... ok kot.. pasni selalu blow big curl tau!

Ely Hasrul said...

apehal nih?? kena jumpak nih..

biqque said...

HAHAHAHAHA...MEH TGK RAMBUT BARUKU! SI PINTAL NAMANYA!

3plepl8 said...

ni la pesen kerawang2 halus.

biqque said...

kerawang? hahahahaha!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog