Nuffnang Latest

Monday, September 27, 2010

Piranha (2010)

It's a Birthday Treat from GSC. We opted for Piranha 2010.


My advise...

DO NOT/NEVER watch Piranha 2010 with your kids!
(still wondering how it passes FINAS...hmm...)

It's full of titties, boobies and asses!
(Sucks to the max...go masturbate in the cinema...pfffttt!)

7 holler:

Ely Hasrul said...

ye ke? duhhh.. aku mmg la xsuka tgk cite gori2 satu.. kedua2 yg bleh buat org mastubate hahaha ade ke ??

anisizatyA.J said...

really? I planned to watch it haritu tapi dah tak showing. then we watched cerita gurdian owl pulak. urghh tu bosan gilaaa

Biqque said...

typical binatang gerun seperti jaws dan ular la...darah2, seksi2...blergh!

tak yah tgk la anis, i tgk pun sbb free...hahaha!

Lily Riani said...

i memang to akan tgk terror and horror. asal byk "r" i tak tgk!

Biqque said...

ala i pegi pun sbb free je lily...movie lain lagi cam haram (4madu, magika, resident evil)...kalo tak, tak kuasa lah!

Cawan said...

oit jgn kutuk Resident Evil aku tu.. faveret game PS1 ngan PS2, mmng sampai Game abis follow ni!

ke ko yg sajeeee mmng pilih nk tgk cite tities ni.. la laa...

Biqque said...

cawan, game ngan movie lain...aku pun dulu tengok/main game tu...tapi movie ni, aku tak suka tah la pasal apa...pasal mila jovovovovovich tu kot...

ye, saya akui, saya suka tengok big boobies...titties! eh titik!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog