Nuffnang Latest

Friday, September 17, 2010

Dah Siap Ke Photo Challenge Balik Raya Korang?

Ha, camne? Dah dapat ke semua gambar-gambar Photo Challenge Balik Raya tu? Hehehe...masih ada masa untuk weekend ni ye...tangkap la sepuas-puasnya :) I dah sudah...cuma tak brapa nak cun la sebab kang if cun sangat, menang plak...sian kat orang lain...huhuhu!

Jangan lupa ye, postkan entry bertajuk "Photo Challenge Balik Raya - Nama Anda" (contohnye, "Photo Challenge Balik Raya - Biqque") berserta 10 gambar-gambar mengikut tajuk yang telah diberikan. Ingat, kena post hari Isnin nanti before 12.00PM tau. Lagi menarik kalau kat setiap bawah gambar tu, korang ceritakan saat-saat manis/pahit/genting yang tak bleh dilupakan masa tengah amik gambar-gambar tu :D Mesti best-best ceritanya kan?


Nah...sebagai teaser :)



Tak sabar kan???


-Originated and sponsored by Sekupang Team-

16 holler:

Cawan said...

teaser ko mcm kurang gempaq jek biq?

sbb ade contestant siap tangkap ayam, pakai baju raya, n tunjuk ke arah ayam tu.. ha haa..

ops jgn panic lg.. la laaa..

anisizatyA.J said...

susahhhh.i cant find lampu bentuk ketupat tu.wahahah

BlueEwoke said...

kalau tak jumpe lampu bentuk ketupat, sila ke shopping complex berdekatan dengan anda..pasti akan terjumpa..hahahaha

Lily Riani said...

lampu & cuci kete kat sg susah.... i kene ke luar "negeri" for such pic... sob sob sob..

Lily Riani said...
This comment has been removed by the author.
Biqque said...

cawan, ala, gempak tak gempak, asalkan kena pada criteria nyer, ok jer...

anis, lampu? u suka tesco kan? cari kat tesco :D

lily, mmg basuh keta tu sungguh susah! macam haram! next year, i nak suh amik gambar pokok kari je!

Biqque said...

oh ye cawan, jgn tertipu...syarat ayam tu kena tunjuk ye, bukan "tangkap" :D

Cawan said...

yeap tunjuk ayam, so maybe blogger tu akan ade extra2 mark sbb pegang ayam, tunjuk ayam, bau ayam skali..

BlueEwoke said...

wah semua membara2 nih..bagus2...semangat ini yg kita mahu..fewittttttttttttttt

Biqque said...

hahahaha pegang ayam dpt extra mark? baik aku amik gambar basuh kapal korek je kat sungai tu hariiiii hahahaha!

tu la na, tak sabar...tapi i redha la if kalah...huhuhu...

3plepl8 said...

cawan: baik2 pegang ayam tu, kang ayam terlepas, tangan bau acem. kalu pegang/tangkap je confirm la kalah. xde extra points pun kihkih...

all: semangat2 sume nih bagus2

BlueEwoke said...

I pun rase tak kisah menang or kalah..janji keseronokan mencari gambar2 gile tu semua...tu yg paling best skali huhuhuh

Ely Hasrul said...

CEPAT LAAAAAAA!!! AKU TAK SABAR!!!!!

AKU NK TOLONG VOTE!! TAPI MAKE SURE AQILAH TAKDE DLM PICTURE KALU TIDAK AKU TIDAK ADIL HAHAHAHHAHA

Biqque said...

tu la na, keseronokan itew yg kita cari :D kalah menang, mesti la kita kena kasi kalah, kang orang lain kata tak adil kahkahkahkah! (hadiah kena downgrade jadi hotel ah keong la camtu...)

skin, takde vote...keputusan di tangan organizer hahahaha! if vote, sah2 aku panggil budak2 blogger ngan opismate aku suh votekan! kahkahkah!

BlueEwoke said...

tu la organizer kena kasi chance la kat org lain..kalau tak mesti nanti org kata kite tak adil plak huhuhu..tak pe kite main untuk suka suki je...meriah nihhh

Lily Riani said...

alllaaa.... biqque, i admit defeat.... nak cari padang bersepah, yg dgn tiang goal... ek ella... semua al-roboh, at least padang yg i tau ler... vandalism giler bebudak msia.

cuci kete tuh, semua i tanya, tak spare sesapa pung, kuching adek i pung i tanya gak ok (all 3 of them).

yg ujan tuh... ish...masa ujan, i kat opis, masa tak ujan i kat umah... ek ella... cam ada consipiracy nak sabo i jek hahahha...

atas sbb2 tersebut, i dgn rasa bersalah nye akan, menderma 1 prize yg tak seberapa, ok dak? i can pass it to you.

semangat participate i tinggi woh...

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog