Nuffnang Latest

Tuesday, September 21, 2010

Happy 32nd Birthday To Us!

We celebrated our birthday at B's Pullman Putrajaya. The place was quiet and calm, and it is all-day-dining restaurant (yup, it open 24hrs!).

They have indoor and outdoor, for you to choose.

One of the chef recommendation, rib eye steak.

We bought 2 pcs of blueberry cupcakes to celebrate.

Orange juice and ice choc latte, added.

Medium!!! Yummy!!!

~Happy 32nd Birthday to me and hubby~
Biqque : 14th Sept 2010
Shahrul : 22nd Sept 2010
(Two crazy September Babies!)

11 holler:

AKO @ retna said...

Hepi besday biqque n hubby.. Moga apa yg u all hajati selama ini akan tercapai k.. ;-)

Ely Hasrul said...

hepi besday korg.. i love u both!

Biqque said...

mekasih ako :)

luv u too skin :)

Lily Riani said...

happy bird day!!!! you know... by the time you reach my age, u will travel even more then i did. ahhahah....

i pun suka medium!!!! lagi best if medium rare....

ps : i recommend cava kat bangsar....sedap giler..

Biqque said...

tx lily! :D

ala tak tau lagi duit ni mampu takat mana hahaha...

ok, bebila akan dicari!

3plepl8 said...

thanks for all wishes....

Cawan said...

eh tahun ni aku xkasi korang hadiah Hot Wheels lg ye?

trlupa plak.. nanti jgn rebut2 plak mcm last year.. ha ha..

Biqque said...

tiap2 tahun dpt hotwheels, mmg aku plak bukak display rack ni! hahaha! mekasihhhhh!

3plepl8 said...

cawan: eh ada hadiah HW lg ke? wahh best2. ford gt40 ada?

SUXX said...

dah 32? omg. haha.

aku sahut seruan anda untuk singgah nak mengkaji hal2 travel.

Biqque said...

suxx, silakan :D dan ko, teruskan blog ko yg lawak pecah perut tu ok? hahahaha! (ramai dah addicted ngan blog ko tu lepas aku masuk tgk :D)

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog