Nuffnang Latest

Monday, September 5, 2011

Latest Nephew In Town!

13 tahun, 8 anak sedara. Paling muda, 7 tahun.
Gile lama!

Meet my latest nephew, Adieb Khilfie (3.65kg) bam bam!

Muka mak nyer sungguh! :D

Next year, duit raya kena siapkan untuk 9 orang! Pfftt!
(Tak termasuk Sami, Myra, Aqilah...
...coming lagi dua dalam perut diorang...berlobang pokek mak...)


7 holler:

BlueEwoke said...

YA ALLAH COMELNYE INI BUDAK!!! GIGIT! GIGIT! GIGIT!

AKO @ retna said...

wah tahniah!!!
syioknya dah ramai anak buah...

pssttt for me erkk takde ke duit raya nya :p psstt single x leh dapat ke?

fatt said...

tomei! tomei!
nama pun sedap...khilfie...aku tak pnh lagi dgn nama ni..tp apa mksd dia?

eh chop, ko dgn ely ni adik beradik ke?

wintergurl said...

congrat . comel

Ely Hasrul said...

haaaa kak ngah dh bsalin ker??????? apesal tak habaqqq! aku tau aku turun tepen!! aah la muka kak ngah sungguh hahahha bam bam! yg nih kena panggil khilfie la sbb dh smaa nama dgn adib.

biqque.. xpe tahun dpn tambah 2org aje.. seb beik aku twin xjadik kalu idak ga ga ga ga kecuali Na menambah la kan.. hehe


fatt, kitorg blood sista. tp kalu aku bleh kawin dgn sista dh lama aku kawin dgn biqque hahaha

Biqque said...

na, i tak habis2 suh kngah amik gambar n mms i, tak puas tatap muka tembam dia tu!

ako, single tapi keje bank negara, TAK LAYAK! hahahaha!

fatt, kakak n abangnyer kasi...bleh? hahaha! adieb khilfie = pujangga yang tiada galang ganti...ha amik ko!

ely ni "blood sista" aku...dia nyer nickname, sexy sista :D

wintergurl, i tak tengok lagi face to face, but i bet he is cute! :D

skin, tu la, branak ari senin plak tu! patutnyer raya. ye la, tahun dpn tambah lagi...mmg kopak kak rodiah...nun di kuching pun tunggu masa tu ha nak meletop! na? dia dah ckp, 3 tahun lagi :D sok aqilah/sami/myra kurang kasih sayang, sila antar ke ##Ville ye, sekian :)

kemang~ said...

comel !

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog