Nuffnang Latest

Sunday, September 25, 2011

New Zealand, Oh New Zealand...

I'M BACK!

BUT I DON'T WANT TO BE BACK :(

HOW COULD I LEFT...

THIS CUTE LITTLE FELLA???!!!

AND THESE SUPER DUPER ADORABLE CREATURES???!!!

KO KEJAM BIQQUE...KO KEJAM!!!

11 holler:

kemang~ said...

yeehaaaa ! finally !

fatt said...

then come and join me next year :P

aku nak ziarah tempat jatuh lagi dikenang...sambil2 tu mencari jodoh...kah kah kah

*gila jauh nak mampus cari jodoh*

Biqque said...

kemang...ini baru putingnyaaaaaa hahahaha!

tu la, mcm menarik je if next year nak cover skit lagi saki baki yg tertingal itu! bleh aku tlg masuk minangkan utk ko skali hahaha!

BlueEwoke said...

Emm memang rase tak mo balik. Cawan asyik duk ckp nak datang lagi nih huhuhu..mari mari!

Biqque said...

na, WAJIB ripit!

3plepl8 said...

kambing, apa intai2 tu??

bdk2 @ John said...

welcome home!!! nak datang lagi kan? aku cnfirm datang lagikkk!!!tak puas wooo....huhuhu tetibe rindu lak.

Ely Hasrul said...

itu je ke??? kejammmm

biqque ripit la bape kali pon aku tunggu aje entry nye hehehe.. tetiba aku tbyg ko pakai baju kebaya kat sana pi meminang utk fatt hahhaa

fatt said...

ely,
mengumpat aku...haha..klu nak pinang utk aku (ecece sempat lagi tu), carik colan (motip alleycats) yg rambut wavy yg pjg tak cicah bahu. mata hijau, ada kumis2 skit, dada bidang, athletic...ok...non-smoker is a must. pastu muka mcm ciri2 menantu soleh :P

fatt said...

biq & chawana,
AA buat promo, rembatla..tp rege tak friendly la...

Biqque said...

fatt, takpe, aku akan cari yang ada ciri2 lelaki lindungan kaabah utk ko ok!

udah2, ko nak suh aku makan pasir ke fatt waaaaaaaaaaaaa...(seb beik tak friendly...kalo takkkkk...)

bdk2, WAJIB pegi lagi ok!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog