Nuffnang Latest

Thursday, September 8, 2011

Teka Gambar Siapa Paling Gila Best, Dapat Mystery Gift!

Okeh! This year ada 6 orang yang masuk Photo Challenge ni. Ramai yang tak sempat sebab raya tak cukup hari kot tahun ni, hahaha! Sebenarnya, challenges ni bleh je dibuat kat bandar...janji ada semua criteria yang di mintak :) Takpe, neSt year ye!
*neSt - credit to Kemang.

Nak tengok gambar-gambar diorang? Click nama-nama kat bawah ni.

Thank you so much for all your support dan congrats to all contestants sebab semua orang dapat buat kesemua 10 challenges, walaupun ada yang tak dapat fulfill kesemua criteria yang dimintak. So, belajar-belajar la camne orang lain gunakan creativity diorang dan improvisekan benda ye :) Masing-masing ada kelebihan tersendiri. Sume best!

Ha, dapat agak tak sape yang menang?
Takpe, walaupun pemenang nyer mungkin orang lain,
ni kira Reader's Choice la. Korang bleh comment kat sini :


"Saya suka gambar..............sebab..................."
Contoh : "Saya suka gambar Liz sebab dia gile sampai ajak laki dia pun buat bentuk RAYA tu."

Patu tinggalkan nama dan email address korang kat sini. Sape punya "sebab" paling dasyat/mengarut/menarik/menawan/gile best, akan dapat mystery gift. Ha, contestants pun bleh masuk kalo nak komen diri sendri or contestants lain! Amacam? (Ni kira merangkap Biqque's August Lucky Follower la sebab tak sempat buat aritu.)

Originated by Sekupang Team.

11 holler:

Shaizhar said...

Saya suka gambar AKO sebab dia kawan saya yang sangat berani menyahut cabaran tanpa ada rasa gentar di jiwa. Yakin pada kemampuan diri kejayaan mampu di miliki

nama : shaizhar

email : shaizhar@yahoo.com

blog : http://shaizhar.blogspot.com/

Liz Rohaizat said...

wah, gilakah aku? ekekekke.

Saya suka gambar Biqque sebab dalam 6 contestants tu, dia sorang je yg buat "titik" kat gambar "RAYA". haha..

kenapa ko tak buat gambar "" je Biqque? lagi gempak!

nama: Liz
email : estli82@yahoo.com

nurul nabila bt medan said...

Saya suka gambar Biqque sebab gambar dia smua semad2.siap ade penterjemahan lagi untuk gmbar2 uh..tapi mmg semad lah..pndi edit =)



nama : nurul nabila
email : nabilamedan@yahoo.com

Janggel said...

Haish nebes plak nak tulis slogan ni:

"Saya suka gambar SKIN sebab rasanya dia yang paling kreatip dan gambo-gambo yang diambil melepasi tahap piawaian kesengalan peringkat tertinggi terutamanya bagi challange no 6.7 dan 8! Cayalah! Tapi sebenarnya Biqque punya pon dasat jugak, banyak idea kreatip diterapkan di dalam gambo (maksudnya ada improvisation) hahaha. Aduh aku kompius ni!~


nama : Janggel

email: janggeltrekking@yahoo.com

blog: http://janggeltrekking2.blogspot.com

Ely Hasrul said...

alamak ade org tau nama aku SKIN ke? hahahhaa

AKO @ retna said...

biqque,
ako buat satu entry menyokong entry ko ni ek... ;-)

itayanin said...

saya suka gambar2 AKO sebab saya rasa dia paling tak malu dan fotogedik (bukan fotogenik je ye)sekali mengikut tema2 yang ditetapkan oleh pihak penganjur. Beliau sanggup menebalkan muka menjadi seperti seorang kanak-kanak ribena semula walaupun beliau sudah layak bergelar makcik budak pun sebenarnya..:p..oleh itu..saya sangat menyukai beliau bukan sahaja kerana gambar yang mencabar tahap kreativiti, cara beliau mengekspresikan perasaan mengikut tema, dan juga keberanian beliau yang bukan semua orang boleh buat.kalau saya sendiri disuruh buat sebegitu belum cukup berani saya nak buat..terima kaseyyyyyyyy

nama : cik puan itayanin
email : itayanin@gmail.com
blog : http://itayanin@blogspot.com/

amiey lee said...

nak joinnnnn :p

saya suka gambar LIZ... sbb part kat umah hantu tu..very de cantik....

nama : Amiey lee
email : akuamiey@yahoo.com
blog : http://dvillahati.blogspot.com

AziniMZ said...

Selepas dibelek2.. sy suka gamba biqque, ako ngan liz..
biqque : kalo tk sebab jadi titik je, sy mmg pilih biqque sbg pemenang..
ako : kalo tk sebab kolam ikan ngan main lantern dpn lemang kena bakar tu, sy mmg pilih ako mng..
liz : sume gamba dah cantik tp kalo tk sebab mkn kuih 'atas' pokok tu, mmg sy pilih liz sbg pemenang..

Dengan ini sy pilih Lin sbg pemenang sbb gamba Lin memenuhi semua kriteria pertandingan.. hehe

Nama : Azini
emel : maret83@yahoo.com

cikyatz said...

comellah..
saya suka biqque sebab sume2 gambo n aksi dia melucukan..dan menepati syarat..yang paling kretif mase jadi superhero tue..siap bersayap yg ada kilat tue..sungguh kreatif..tetapi semua peserta yg join ni contest sume bagus2..anda telah buat yg terbaik..tahniah buat semua..

nama : cikyatz
email : yatz_yatie@yahoo.com

J said...

Salam..

Saya suka gambar Liz sebab selain ekspresi muka yang kena dengan setiap gambar, Liz juga buat pose yang hebat,berani dari seorang yang pemalu.
Gambar dengan pak polis : Pose macam orang salah nak masuk lokap, yang kena ambil gambar ada nombor2 tu...muka pun cam takut2 guilty je...;-P
Gambar dengan rumah hantu : humang aihhh...takut giler rupa Liz...
Gambar superhero: I will have no doubt to call for your help!hehehe

Nama: Honeyz
Email: honeyzmadu@gmail.com

P/s : yang lain pun kreatif...sooo goood toooo

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog