Nuffnang Latest!

Monday, November 3, 2008

Houston, TX USA He Went...Day 20

Malasnyeeeeeeeeeeeeeeeee…

Keje…keje…keje…

Again, after work, I went back to Casa Natura to do the houseworks…(one more trip, camonnnn! U can do it!) I bought a beef burger right at the corner of my house…makan jap then main-main ngan Kiki. Kiki macam biasa, manja nak mampos sebab tak nak kena kurung balik.

After finished watching THS:Kardashians and THS:Kimora Lee, I gerak gi umah Skin balik. At this moment, I started to feel dizzy…don’t know why…but I had to continue driving to Skin’s and arrive there before 12am (takut nyer pasal).

Sampai je TERUS MUNTAH and CIRIT-BIRIT! I tot diarrhea because Skin, Hasrul and Sammy baru je kena. But then, terasa sangattttttttttt senak kat bawah tulang rusuk ni. Pedih gile! Tak penah plak rasa camni.

So Skin asked me to take Hasrul’s medicine. Ubat angin, sakit perut, and ape tah satu lagi. I ate 2 pieces of roti kismis and followed by the medicines la. Then terus tido.

ONLY GOD KNOWS HOW SUFFERED I WAS! Tak boleh tido, tak tau apa yg tak kena! Sakit sangat part atas perut ni! Senak! I felt like screaming and crying…minyak angin takde, terpaksa la guna minyak cap kapak je, sapu kat perut, dada, kepala semua. But on and off, macam pedihhhhh sangat sakit tu.

Last-last paksa jugak la tido…sekali tu terjaga kul 4am! Tak bleh nak kuarkan angin dari mulut@sendawa! Bangun je terus gi bilik air, MUNTAH! Muntah tak hengat sampai kuar air pahit tu! Owh god...I wonder what's wrong with me...Kenapa lah aku ni ek? Apa yang tak kena? Tak penah-penah nak rasa sakit camni.

Then tido balik tapi skit nyer susah la nak tido tu...teringat kat hubby...tak chat ngan hubby pun malam ni sebab dah lewat and sebab dah sakit sangat…

0 holler:

Subscribe To This Blog