Nuffnang Latest!

Sunday, November 16, 2008

Hari Ini Dalam Sejarah - Nikah

It’s our Nikah Day Anniversary!

Pada tarikh hari ini (16 Nov), setahun yang lalu (2007), hubby telah melafazkan aqad nikah dihadapan kadi, saksi, dan kaum keluarga kami, untuk menikahi I dengan mas kawin RM101.00, berhantaran 9 dulang berbalas 11, dengan wang hantaran RM9,999.99 hangus!

Rasa macam baru je lagi kawin…dah setahun dah…

Hubby and I wished each other last night (masa ni hubby tengah kiwi kasut keja dia, I plak tengah lepak baring kat sofa…kihkih! Pelik kan?)

3 holler:

elysuhaili said...

pada hari itu juga aku, papi, elly & arab dtg. ko xmcm pengantin. dok sebok sana sini ckp kuat2 patu dok arah2 kan fotographer. xyah kasik tips mmg ko naturally posing maut. aku juga ingat akan kesedapan sate & kecomelan nikah godies :p juga tak penah dibuat org pengantin laki dtg mkn sate kt umah pengantin pompan huk aloh..

biqque said...

kahkahkahkah! masih ko ingat semua itu ya? sungguh gediks ku rasakan.

ya Allah ku lupa sungguh pengantin laki itu datang makan sate di malam hari nyer...

aD said...

alalala melepas den.. hehehe. taim nih ad tengah pikniking :)

Subscribe To This Blog