Nuffnang Latest!

Monday, November 17, 2008

Hari Ini Dalam Sejarah - Sanding

It’s our Sanding Day Anniversary!

Pada tarikh hari ini (17 Nov), setahun yang lalu (2007), hubby and I telah bersanding berbusanakan baju berwarna putih dan maroon, di Dewan Changkat Jering, Taiping, berkonsepkan Indoor Garden yang dihasilkan daripada 100% bunga-bunga segar dan dihiasi air terjun bertingkat.

Masih teringat lagi trajedi veil 3 meter ku terlucut tiba-tiba, tapi dengan kepantasan team Kak Akma Seri Andam (my wedding arranger…nape arranger? Sebab I plan, dia yang buat…hehe!) terus zap zap zap pin dicucuk ke kepalaku and voila! Veil ku kembali melekat! Dan masih teringat lagi bila bakal mak mentua (skang mama kesayangan la kan) tak benarkan hubby pakai coat yang dah disediakan mengikut tema garden, sebab nak gak anak sulung dia tu pakai tengkolok! Pakai gak la baju melayu bersampinkan bunga dan keris di pinggang…simpan…simpan…adeh…

Hubby and I wished each other this morning (masa ni dua-dua baru bangun tido and pandang each other sambil tersenyum…)

4 holler:

elysuhaili said...

masih ku ingat juga yg pengantin pompan xmalu2 langsung! sume pose pandang camera.. totali camera freak hahahahhaha btw hepi aniverseri.. xyah pressure2.. enjoy sepenuhnye masa dimana ko hanya perlu layan suami sahaja.. esok2 kang tiba masa nk layan suami & anak aku harap ko masih bleh double layer mascara...

biqque said...

hahahahahaha! dah ku bayar photographer itu, wajiblah ku gunakan sepenuhnye! hahahahahaha!

haah, harapanku jua, semoga tak lupa double layer mascara di kala menggendong anak sambil mengemas rumah dan memasak di dapur!

aD said...

comellll!!!! awat lah sikit sgt gambarnya.. buh la bebanyak..
anw, hepi anniversary buat korang berdua. semoga bahagia berpanjangan hingga ke syurga :)

dibitz said...

ooo cam-whore ni masa wedding mmg takleh blahhhh ahhahahaha... tapi sumer gambar turned out cun2... anyway, congrats!

Subscribe To This Blog