Nuffnang Latest!

Thursday, November 20, 2008

Hari Ini Dalam Sejarah - InDoor & OutDoor

It’s our OutDoor Day Anniversary!

Pada tarikh hari ini (20 Nov), setahun yang lalu (2007), hubby and I telah bertungkus lumus menyiapkan shoot Indoor kat Takteh Bridal Gallery, and OutDoor kat 4 tempat, Old and New Kopitiam Taiping, Taman Tasik Taiping, Saujana Golf Resort Kamunting, dan Bukit Merah Lake Town, seawal jam 9am sehingga lewat 7pm, dengan hanya berbekalkan breakfast!

Studio

Taman Tasik Taiping

Old Kopitiam

New Kopitiam

Taman Tasik Taiping

Saujana Golf Resort Kamunting

Bukit Merah Lake Town

Masih teringat lagi dengan mekapnyer, rambutnye, bajunyer…sampai kat Taman Tasik, orang yang lalu tepi-tepi tu siap jerit “Selamat Pengantin Baruuuuuuu” and honked at us…dengan nyamuk gigit penuh satu badan merah-merah...gile arh! Patu kat Saujana Golf Resort tu, ada yang kata Shasha (photographer) bawak model dari luar…hahaha! Padahal masa ni muka dah berminyak abis, baju dah basah kena air pool. Sampai je Lake Town, hujannnnnn! Memang kotor gile gaun tu! (Edit kaw-kaw ni!) Actually kat Kopitiam lama tu buruk gile, tapi dalam gambar nampak klasik. Tak sangka gak. Sempat gak la bersessi kat galeri Shasha dulu before ke tempat luar semua tu.

Memang amazing race abih...Tah bila lagi nak merasa amik gambar OutDoor macam ni lagi…

5 comments:

aD said...

ya Allah.. banyak gila tempat korang buat sesi outdoor nih. aD dua tempat pun rasa cam nak pengsan.. tapi kalau ditengok dari gambar nih semua.. memang berbaloi balik rumah kul 7 malam heheheh.. cantikkkkk!!!

elysuhaili said...

tak sesia la slama ke nih pektis bgambo dimana saja kahkahkahkah.. tingat juga hari itu dlm sejarah dimana aku ngan elly dok bising sambil ketip2 bibir sbb geram sambil ngomel 'gatalnye pengantinnn.. pantang nmpak camera!!' kahkahkahkahkah.. anyway ko cun dihari bsejarah itu.. cun tu kekal smpai skang..

dibitz said...

yg bestnye sharul pun pandai berposing2 ya? your photoshots are the best!

biqque said...

kahkahkahkahkah! teruja sial amik gambar banyak2!

ad: tu la, letih gile ok. tapi nak bergambar punya pasal, i dont care! janji ada gambar buat kenangan.

skin: mmg getik kan??? hahahaha! tak kira ko lagi kalo bergambar, sexy aje!

dib: i suhhhhhhhhh! kalo tak, mmg rosak ar gambarrrrr (dah bayar, keras gak tatau ar...)

hotmummy said...

beb i like all the shots .. u look gorgeous sgt laa masa nihhh
lenkali aku g umah ko aku nk tgk gamba kawen ko

Subscribe To This Blog