Nuffnang Latest

Wednesday, August 8, 2012

Photo Challenge Balik Raya 2012 Will Be Out, SOON!

HEADS UP FOR ALL! HA, JAGA-JAGA UOLS!
 

Remember Photo Challenge Balik Raya history?

Remember my Photo Challenge Balik Raya and Chawana Photo Challenge Balik Raya
for the year of 


2009
and 

2010
Remember how it was judged and what Laney got as the WINNER???


and the most recent,

 2011
Remember what Liz got as the WINNER? Remember how everyone who've joined eventually got their own PRIZE?

YES, IT'S BACK!

Are
you
guys
READY
to accept the challenge
for the year of
2012???


IT WILL BE OUT SOON!  WAIT FOR THE ENTRY!

  CONFIRM GEMPAK! 10 CHALLENGES! 3 SYARAT UTAMA!

SO, GO SPREAD THE NEWS NOW!
LET'S JOIN, HAVE FUN, AND GET A CHANCE TO WIN
PROBABLY, "ANOTHER TICKET!!!"


 
-Originated and sponsored by Sekupang Team-
T&C Applied - Prize may varies upon sponsors discretion.

20 holler:

babyarisha said...

ade main syarat2 plak ke? klu x penuhi 3syarat tu kira disqualified ke tolak markah?

Liz Rohaizat said...

korang sudi ke aku join tahun ni? erk...

BlueEwoke said...

Tetibe rasa saspen huhuhuhu

retna yusof said...

wow its back!!
agak2 tahun ni mampu x nak join lagi ek? hehee
x sabar nak tahu tahun ni punya challenges

mikamusz said...

merasa tak agaknya tahun ni?

Biqque said...

lin, mmg dari dulu ada syarat beb! bleh proceed, tapi markah ikut juri ler hahaha!

liz, bleh jer masuk, return blogger mesti meriah!

na, saspen kannnnn? haaaaa! siap la diorangggg hahaha!

ako, u MESTI kena join jugak, mesti mampu nyer laaaa! CREATIVE jer clue nyer :)

mus, ha sila la buat keje gile ni ngan kitorang ye :D besttt!

masMZ said...

haihhhhhh aku skroll sampe bawah ingat dah kuar dari kekdahnya.......

saspen saspen saspennnnnn

Janggel / Rain said...

omaii aku kualified ke eh?

nebes nebes,..... DEBOR dah ni.

Ely Hasrul said...

KETEPIII KETEPIIII KAKAK CANTEKKK SUDAH DATANGGGGG.. HA JAGA2.. ADE TAK KENA BUAT SIGN LAGIK??? JAGA JAGA CIK SALMAH MAK JEMAHHH HAHAHAHA

Lily Riani said...

tried fail tried fail tried fail.... cemuih ler.... i rather baca and gelak... ehheheh... hopefully ramai participant baru best baca.

Hang Dhamin said...

mcm menarik jer..nak join boleh?

Biqque said...

mas, skit lagi nak kuar, jaga2!

janggel, sume qualified, dont worry, hanya markah saje beza nyer :)

skin, ko KENA masuk jugak hahaha! ye, sign mesti kena ada. takut gambar tipu.

lily, this time try la, don't give up! hahaha!

hang damin, mmg menarik gile! bolehhhhhh, the more the merrier :)

Liz Rohaizat said...

cepat la keluarkan challenge biqque. dah tak menyabar nak kerah idea ni

Biqque said...

Liz, TUNGGU ISNIN! :)

retna yusof said...

suspen...

dag dig dug

Biqque said...

ako, u plg sporting, kena masuk ok! hahaha!

Anash said...

serius gempak soklan photo challenge
biq oh biq
camneh la boleh terkeluar idea mcm nih?
hahaha
tgk 'last year question'..mak aiii...mencabar !!!
nebes ok?

Biqque said...

ala kak anash, YAKIN boleh! sume challenge kitorang KOMPOM bleh buat, cuma kena creative thinking jer :)

Azizan Zolkipli said...

10 cabaran & 3 syarat utama ? Erkkk, nak join ke taknak, nak ke taknak, nak ke taknak [sambil ambil bunga dan petik kelopak satu2 untuk dapatkan jawapan]

Biqque said...

wak jan, masuk jerrrr :D

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog