Nuffnang Latest

Friday, August 17, 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

DON'T FORGET TO JOIN PHOTO CHALLENGE BALIK RAYA 2012 YAAA!

9 holler:

BlueEwoke said...

tak boleh blahhhhhhhhhhhhhhh buat kad raya sendiri!!! HAHAHAHAH gigih sungguh mak esah..

Ok selamat hari raya! maaf zahir batin, kira 0-0 je la ek..nanti i banjer Chatime heheheheh

Biqque said...

gigih la sbb nak kad raya glamer gakkkkk hahaha!

ok kira 0-0 ye, i tuntut kat u chatime tu! (tak penah rasa sbb tu nak try...i kan minum air kosong jer...)

Janggel / Rain said...

SELAMAT HARI RAYA BIQQUE!

halalkan MAKAN DAN MINUM aku kat rumah ko, rumah CAWANA, rumah SKIN KALAU ADA YE. MOHON MAAF LAHIR BATIN.

KENANGLAH INSAN YANG JAUH DI PERANTAUAN.

Fatt said...

amboi kelasss sungguh mak esah...siap pakai reben lagi =P

sempena dgn raya yg bakal menjelang lusa ni, aku nak mintak ampun dan maap andai pernah terkasar bahasa & perbuatan pd ko ye mak esah (ada ke?? kekeke).

kad raya aku akan menyusul je..jgn risao..confirm ada. si john pun aku tak dapek lagi ni. btw aku hrp ko selamat sampai ke kampung. aku grak kul 3am tadi, kul 9am baru sampai...highway sesak yooo! terpaksa merempit di jln kampung..tp jalan kampung clear...sila bungkus mknan sebanyak yg mungkin memandangkan chances nak stuck dlm jem tu cerah..

nti datangla raya kat teratak aku..kekeke...cau cin cauuu

Danny / John said...

selamat hari raya biq! cantikk kad raya ko! next year kad raya aku nk suruh ko buatkan okeh!

mintak ampun maaf kalo terkasar bahasa sume. lumrah alam kan. nk bwt cmne.

maaf zahir batin!

masMZ said...

wow kad raya ala-ala siap ada tulisan gaya jampi serapah lagi tuh! ekekekeke....


Selamat hari raya Biqque.. Minta maaf terkasar bahasa dan laku... Halalkan segala makan minum aku yerrrrr....


#tak sabo nak datang open house kat umah ko.... ecehhhh ada tak????

Diana Diane Teo said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada you, Biqque and your beloved husband.

MasZuber said...

Selamat Hari Raya mak esahhh!!!

Biqque said...

tx all! nanti open hs jemput dtg umah :D nanti set tarikh hokeh!

fatt, aku blk jalan lama jer all the way. aman je rasanya hahaha!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog