Nuffnang Latest

Sunday, December 19, 2010

I Love Giveaway - My biqque.blogspot.com Favourite Post!

10 days sticky post. For new post, please scroll down.

*****English Version*****

Want free Giveaway? Easy! Just join this!


1. Create a post with this title and giveaway banner, and link back to this post.
(How : Just copy the exact title and banner, paste them into your post, and link it.)

2. Tell me which ONE is your favourite post in biqque.blogspot.com and it's link.
(How : You can choose ANY POST. Wallaweh! No need to read all la, just throw a dice, and pick! Hahaha! Don't think twice, just go get the post title and it's link ya.)

3. Tell me why you like that post.
(How : Simple or complicated, both accepted. The MOST attention-grabbing/interesting/appealing/unique description WILL BE SELECTED.)

4. (Optional but a bonus...) Be my stalker.
(How : Frankly speaking, I NEVER ask people to be my follower, even in the yearly Photo Challenge that offered flight tickets, but everyone knows, Giveaway always 'silently' force everyone to be follower...but you guys are opted not to do that coz I'm cool...hik!)


5. Leave your comment here, together with your posted link.
(How : I shall screen ONLY posted links in THIS post's comment ya. No where else.)

GO SPREAD THIS POST!
Giveaway starts NOW
and ends
on 19th Dec 2010 by 12.00 midnight.
Result
shall be announced on 20th Dec 2010 at 9.00 in the morning.


Selected post will get mystery gift.
(Hint : See what SHE got for Photo Challenge Balik Raya.
See how she got lucky to be no.14978th.
THAT is a Contest and Luck. This Giveaway is just an intro.
Hahaha! Don't play-play!)



10 hari post melekat. Untuk post baru, sila scroll kebawah.

*****Versi Bahasa Rojak*****

Nak Bagipegi percuma? Senang je! Masuk je ni!


1. Buat satu post dengan tajuk dan logo giveaway, dan link balik ke post ni.
(Camne : Copy paste je title ngan logo tu, patu link balik ke sini.)

2. Bagitau saya, mana SATU post biqque.blogspot.com yang korang suka dgn linknyer skali.
(Camne : Pilih je MANA-MANA post. Gile tak? Ala, tak yah baca pun takpe, baling je ngan dadu, patu pilih. Hahaha! Tak yah pikir dua kali, terus gi amik tajuk dgn link nyer ye.)

3. Bagitau saya, kenapa korang suka post tu.
(Camne : Ringkas atau panjang, diterima. Cite yang PALING memukau/menarik/menonjol/unik AKAN DIPILIH.)

4. (Sukati tapi satu bonus...) Jadilah pengikut tegar saya.
(Camne : Sejujurnya, saya TAK pernah mintak orang follow saya, walaupun dalam Photo Challenge tahunan yg kasi tiket flight tu pun, tapi semua orang tau, Bagipegi slalunyer memaksa dalam 'diam' semua readers jadi follower...tapi korang ada pilihan utk tidak berbuat demikian sebab saya ok jer...hik!)

5. Tinggalkan komen korang kat sini, bersama dengan link post korang tu.
(Camne : Saya akan JENGOK links kat dalam ruang comment post INI je ye. Tempat lain takde.)

PEGI BAGITAU SEMUA ORANG!
Bagipegi (Giveaway) bermula dari SEKARANG
dan tamat pada 19hb Dis 2010 jam 12.00 tengah malam.
Keputusan
akan diumumkan pada 20hb Dis 2010 jam 9.00 pagi.

Post terpilih akan menerima hadiah misteri.
(Isyarat : Tengok apa CIK ADIK NI dapat masa Photo Challenge Balik Raya.
Tengok betapa bertuahnyer wanita ni jadi no. yg ke 14978.
ITU Pertandingan dan Tuah. Bagipegi ni kira baru 'bunga-bunga' je.
Hahaha! Jangan main-main!)


35 holler:

AKO @ retna said...

wow, alamak nak kena terjah ur 500+ post gurlpp...

ready? GOOO.....

AKO @ retna said...

i'm done! hhehehe

http://anakomak6.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

BlueEwoke said...

wahhhh boleh pengsan nk bace blik semua entry ni..emm akan diusahakan hihihi

Biqque said...

na, tak yah la baca sume...amik je mana yg suka, dah... :D

AKO @ retna said...

biqque, i cant find ur email add .. but i terbaca kat blog BA.. malam ni kan concert nya.. kat BSN ampang, rite?

alaaa macam nak pegi tapi my fren is coming from JB tonite (2 org) ...

ps: siap mention 2 org tu kot2 la ada extra tikets .. lalaala

Biqque said...

ako, bleh jer...diorang ada blog dak? sbb lepas blk concert tu cam kalo bleh kena tulis la cite pasal tu...tapi kalo diorang takde, nanti i tanya kawan i, kot2 leh lepas masuk je kannnnn...

de' Elle said...

Salam Biqque..
Elle join yea,

http://lunazahra.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

link ni,mnemukan kita d bumi Allah kan.. :)

ibuLuna,
-cikLuna admit kat KPMC Puchong

Syima Emi said...

Salam kak biqque,

saya join ye...


http://petaibududurian.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html


tq.

Biqque said...

tx elle and syima :D

Ely Hasrul said...

how! cepatnye tutup!!.. extend laa bleh aku promo entry... hahah marah contestant hahaha.. bagi aku time aku promo duluuu

babyarisha said...

limo bolieh minet den tgu nk kuar post kek blog tu ha...
http://babyarisha.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html
slmt membaco karut den yo biq.. xmonang pun xpo.. saguhati pun jadilah.. hahaha...

Biqque said...

hoi! bila masanya tutup skin oi??? 19hb la! hujung minggu ni! ko better letak kat blog ko!

ok lin, listed!

Syat0za said...

500+ ? walaweyh @_@

Liz Rohaizat said...

biqque, here is my entry:

http://charming-umi.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

sudah jd stalker juga. LIZ ROHAIZAT.

ely, thanks mengingatkan aku. aritu nak buat tp sbb busy sgt kat office, tak publish. seb baik ar ada ely. kalau tak, terlepas. aritu dah terlepas.

biqque, keep on writing ur travel experience. suka baca sbb tak dpt pergi travel mcm tu. dpt baca pun jadi la.

Biqque said...

syat0za, ala itu saje gah je...ko pilih je guna dadu hahaha! jgn takut, jgn risau, belasah je :D

liz, tx masuk! :D okeh, akan ku teruskan usaha itew hehehe.

Liz said...

Ok biq. Dah cuba nih..

http://awim.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

Sila beri tunjuk ajar! *bowing*
:P

iLa SaHaR said...

hehehe i nak jOin gak

http://ila-alia.blogspot.com/2010/12/nak-bagi-pegi-percuma.html

HadifaR_LoVe said...

Hai...Ok I join...

http://galeriini.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway.html

nadratul said...

sudah join
jom terjah

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway.html

thank you

Biqque said...

fara, ila, hadifar, nadratul, okeh, i dah jengok blog korang!

tx masuk yeeee! :D

cikshaz said...

join sudah :)

http://misipunyabelog.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

:)

Bella Norizi said...

uda terjebak join,
http://alifpintar.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

Biqque said...

cikshaz and bella, tx! okeh, masuk list :D

ana ayesha said...

Salam perkenalan biqque

ana pun nak join

i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom

ChentaHati said...

cikBiq... saya dah join... ni link nya : http://fahidazri.blogspot.com/2010/12/one-after-another.html

Biqque said...

ana and mama.aysh, tx ye masuk! okeh, dah masuk list :D

MiszPumpkin said...

Tara!!!!..Dh join..:P
http://miszpumpkin-mysimplelife.blogspot.com/Cik-Labu-mencoba-nasib....:P

Biqque said...

ok cik labu, dah add :) tx!

noreed said...

sy check in ye...ini entry sy...

http://talkisaid.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

TQ

Nana said...

ok dah siap dah entry GA
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

cikanna said...

Salam kenal,saya join ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

terkurang bgtau ya,akan diperbaiki..

elleyayah . said...

elly join tau.

ni dia url

http://simplypretty048.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

Cawan said...

wahhh meriahhhh...

AziniMZ said...

salam biqque.. naseb sempat join..
http://azinimz.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog