Nuffnang Latest

Tuesday, January 26, 2010

Shake My Polaroid Pictah!



Adib, ni sume sebab you! you! you! (echo)
(Menjawab blog Adib - Once Upon A Time)

Not less than 4 years ago...


Tengok rambut dia, muka dia, ya Allahhhhhhhhhh comel macam
bikini idol/av idol/manga/studio gibli/hentai/ape saje yg jepun lah!
(Dib, buat la balik rambut camniiiii! Kembalikan napsukuuu...)



Skin kalo dalam bab bergambar memang sempoi!
Ni I nak buktikan, sape yang macam porno jepun?! Kahkahkah!
(Dia kata I macam porno jepun tapi sume gambar,
dia yang kat depan kan? kan? haaaaa!)



Gambar ni adalah gambar I dengan Elly yang I LIKE THE MOST!
Sangat muda remaja dan sungguh keles gitew!
Macam bleh lawan Fazura and Maya Karin lah perasaan tu! Hahahaha!

(In fact, Elly still remain ke'keles'an nyer. Aku gak yang bukak Garage Sale!)



Last but not least...believe it or not, I used to stalk these girls!
(Aku bukan lesbo, tapi aku suka tengok gadis cantik lagi seksi!)
Paling glamer di dunia internet!

Sha (all-time fanatic psychotic admirer la kiranya aku ni kat dia,
sampai mati aku janji akan stalk dia!)

Mya (aku suka mata ngan rambut dia...skang masih lagi cun melecun, kawan kepada Sha)

Nina (budak medic kat jepun, comel, aset beso, skarang dah kawin dah jadi doctor agaknyer)

Cranbery (tatau nama sebenar dia tapi dia sungguh comel!)

KT (tatau la dia jepun ke omputih ke, tapi memang banyak gambar dia aku curi :D)

(lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!)

4 holler:

dibitz said...

ha lariii lariiiii!!! buduhhh aku baru nak cari balik gambar aku tu!! hahahaha berapa jam kita kat salon? 5 jam??? macam harammmmm........ patu sanggup pi nz nak tayang rambut... hahahahahhaah bangang!!! garaa band sangat la kononnn....

biqque said...

hahahahaha! gile mmg gossip girl nyer style la, satu section tu mmg kita saje! best gile!

kita pi nz ke pastu??? YA ALLAHHHHHHH! gile gumbira masa tu! adeh...kena buat lagi ni dib...

Ely Hasrul said...

hoi!!! bilakah semua2 itu???

hahahahaha
aku rasa aku dh tau dh ape hadiah aniverseri aku nak..

aku nak sehari di salon rambuttttt!!!!

biqque said...

mintak jgn tak mintakkkk!

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog