Nuffnang Latest

Wednesday, January 13, 2010

BiqCloZet On Sale!


It's the Garage SALE again!

Terima kasih kerana menyokong Biq CloZet
(they call it B Boutique)
.

Teruskan menyokong!


P/S : If ada yang interested, buzz me :D I jual murah-murah je, RM5 & RM10 per piece. Amik banyak secara pukal, bleh dpt diskaun lagi :D Janji wardrobe I tak melimpah lagiiiiiiii...

10 holler:

dibitz said...

ha puas hati aku tapau 7 helai okkk....

Lenny said...

camno nak belinyer??

kira said...

biq,cadangan.nextime bukak butik, on la ps2 kasi kaum lelaki main gitar hero ke DDR ke hehehe

biqque said...

ha lenny, aku bukak kat umah je :D segan nak post2 sbb baju sume baju second...utk seluar, aku rasa ko tak leh...baju2 pun kecik2, ko 'barang' beso beb...hahaha! nanti aku tgk kot2 ada yg menarik, aku amik gambar n post.

ya Allahhhhh...haah la fyzal, nape korang tak main je ps2?! sumpah i lupa sbb korang dok layan cite pe tah masa tu kan? ish, ok next time, korang main la puas2 ye :D maafffffffff :D (kena beli game la nih!)

little black dress said...

aloo biq...
lor...
jual kat rumah kew???
huhu...

biqque said...

haah jual kat umah, sbb baju/seluar/skirt sume kecik2, so tatau la kot2 ada orang lagi kecik dari i :D

seluar basically size S (25-27cm), baju sume S, skirt n short mmg S sah2, baju2 jalan ha bleh la kot M.

Laney said...

asal aku tatau ada sale neh?

biqque said...

hahahaha laney, serius aku lupa ko dok kat area umah akuuuuuu! cis, dah rugi sorang customer nih!

Ely Hasrul said...

aku tunggu aje baju putih kuar xdek ponnnn.. xpe aku tunggu lagik...

biqque said...

shiat! aku lupa siut! nape tak mintak???

Nuffnang Ads

Subscribe To This Blog